Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11Dpon ha annyira halvány a...

11Dpon ha annyira halvány a teszt hogy fényképezhetetlen akkor az negatív ugye?

Figyelt kérdés
Tudom! Menzesz előtt nem tesztelünk,de olyan megérzésem van-volt hogy na végre most sikerült. Izgatott lettem. Látom rajta a második csíkot de nagyon halvány vagy forgatva látszik,fényképezni viszont nem is lehet mert nem a képen nem látszik.

2021. szept. 16. 08:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg negatív. Sajnálom és drukkolok hogy a következő hónap sikeres legyen.
2021. szept. 17. 08:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez tényleg negatív. Sajnálom.
2021. szept. 17. 08:23
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. szept. 17. 09:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Én mintha látnék a második képen valamit, de lehet hogy nekem is csak a szemem káprázik, mindenesetre drukkolok..🌸
2021. szept. 17. 10:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Sokan azérr irják hogy negatív, mert vagy tényleg nem látják, vagy azért hogy ne éld bele magad mert ebből még nármi lehet.

2 naponta tesztelj

2021. szept. 17. 10:53
 16/22 anonim ***** válasza:

Kövezzetek meg nyugodtan de mintha én is látnék valamit rajta.

Jajjj nagyon drukkolok.

2021. szept. 17. 13:11
 17/22 A kérdező kommentje:

Szerintem negatív,de már a fene se tudja😁 Most konkrétan azt érzem hogy a derakam leszakad és most a pisilésnél a wc-papíron halvány rózsaszínes “vér”volt.

Holnap még tesztelek egy utolsót reggel és meglátjuk.

2021. szept. 17. 13:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha jobban megnézitek az nem csík, hanem onnantól sötétebb a teszt, mintha túl nedves lett volna. Ez a teszt már 11.dpon is képes egyértelmű extrém halvány csíkot mutatni. Én mondhatnám, hogy drukkolok, de ezt a ciklust engedd el, ráadásul már elkezdtél maszatolni.
2021. szept. 17. 13:30
 19/22 A kérdező kommentje:

Elengedtem😁 Maradt egy darab teszt itthon azt azért is megcsinálom holnap😂

Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Kellemes hétvégét

2021. szept. 17. 13:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez negatív lesz szerintem,de fel a fejjel!
2021. szept. 17. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!