X-epil teszt 16. vagy 17. dpo-n ennyire halvány?
Figyelt kérdés
Ez normális, hogy még csak ennyire halványan mutatja, vagy ebből is kémiai terhesség lesz szerintetek?
2021. szept. 9. 06:56
2/15 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem halvány! 😊
3/15 A kérdező kommentje:
De ha már 2-3 napja nem jött meg, egyforma erősségűnek kellene lenni a csíkoknak,nem?
Amiket itt láttam X-epil fotókat, ilyenkor már leugrott a csík a tesztekről. Volt már sajnos 5 kémiai terhességem. Igaz, azoknál még ennyire sem erősödött.
2021. szept. 9. 07:15
4/15 anonim válasza:
Ez egy pozitív teszt. Nem is halvány.
5/15 anonim válasza:
Dehogy kellene egyforma erősségűnek lennie…
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Ez nem halvány....
És nem elvárt az egyforma csík. Nekem pl akkor lett egyforma mikor uh-ra mentem. Több mint két héttel az elmaradt mensi után.
Tessék örülni, nem pedig rémeket beképzelni. Ez egy tökéltes teszt inkább túl erős is 2-3 nap késésnél xD
8/15 anonim válasza:
Bárcsak ilyen “halványat” tesztelhetnék...
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, nagyon aranyosak vagytok, de mégis olyan nagyon rossz kedvem van. Egyszerűen nem hiszek benne. Annyi ilyen volt már velem, hogy kémiai volt, vagy megállt a fejlődésben. Nincsenek jó megérzéseim sajnos.
2021. szept. 9. 16:49
10/15 anonim válasza:
Ez nem halvány, sőt teljesen erős. De sajnos csak az idő dönti el, hogy mi lesz, pedig szívesen mondanám, hogy minden rendben lesz. Fel a fejjel, ez most szuperül indul és remélhetőleg így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!