Reménykedhetek e még abban, hogy esetleg teherbeestem annak ellenére, hogy megjött a menstruációm?
Figyelt kérdés
November 5-én volt meg a mensim. Ezt követően rendszeresen, szinte 2 naponta együtt voltunk a férjemmel a babaprojekt érdekében. Késett majd egy hetet a menstruációm, már kezdtünk örülni, hogy esetleg összejött a baba, vettem egy terhességi tesztet, ami negatív lett. Még aznap este megjött, de nem úgy ahogy szokott, rengeteg volt az első két napban, de mindemellett enyhe hányingerem van, fájnak a melleim, és folyamatosan szédülök (nem vészesen). Mi okozhatja ezt nálam? Nagyon szeretnénk babát, nem tudjuk, hogy mit nem csináltunk jól, de nem adjuk fel.2008. dec. 11. 09:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem tesztelj, ha negatív akkor irány a doki!!!
2/4 anonim válasza:
Ha első 2 napban rengeteg volt akkor szerintem nincs baba. Terhesség alatt is van akinek megjön a mensója de az jóval kevesebb, inkább csak pecsételés.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos én is úgy gondolom, hogy nincsen baba. Bár nagyon szeretnénk. De az állapotom nem javul, az állandó szédelgés mellett még fel is vagyok fújódva. Valószínű csinálok egy tesztet és utána irány a doki.
2008. dec. 11. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!