Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2.-ik és 5.-ik ciklus napi...

2.-ik és 5.-ik ciklus napi vérvételre kell mennem, de mi van ha hetvegen jön meg?

Figyelt kérdés
Bocsánat hogy így teszem fel, sajnos nem kiszámítható a menszeszem, múltkor 33.napos volt, ma vagyok a 33.-ik napon de semmi. Mennem kell vervetelre, de mi van ha hétvégére esik a 2.-ik nap? Akkor nincs vérvétel. A dokit nem tudtam elérni, sem az asszisztenst. Ti hogy csináltátok ha esetleg hétvégére esett a ciklus vérvétel? Persze én lennék a legboldogabb ha nem jönne meg, pozitív lenne a teszt, akkor vissza kell mennem a dokihoz.
2021. szept. 15. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem 3-5 és 21-23 napi vérvételre mész, ahol többek között nézik a progeszteront?

A 3-5-ből az egyik tuti hétköznap.

2021. szept. 15. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van, ahogy az első írja. Nekem is necces volt, pont akkor késett is pár napot, és a hétfő munkaszüneti nap volt. Végül még előtte pénteken mentem el, minden ok volt :)
2021. szept. 15. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem 2. és 5. napon, hanem a 2. és 5. nap között kell menni.
2021. szept. 15. 13:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor csak egy vérvétel kellesz?

Én úgy értelmeztem hogy a második és az 5.-ik napon kellesz mennem, de akkor téves volt. És mindegy 3.-ik vagy 4.-ik nap akkor? Köszönöm!

2021. szept. 15. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy vérvétel az egyik napon, amelyik időben a legjobb. Mehetsz a 3. napon, 4. napon, de az 5-en is.
2021. szept. 15. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
De ezt úgy van értelme szerintem, ha mész a 21-23 napon is. Összehasonlítás miatt.
2021. szept. 15. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsó, olyanról nem is volt szó 😄 meg arról papírt sem kaptam

Mást nézett még a doki. A tromofobiliat, és inzulint ha jól írom. Meg ez a 2.-5.- ciklusnapit. Szoval ezekről van papírom és ezekre mentem/megyek el. Köszönöm mindenkinek

2021. szept. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!