Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az baj, ha a hőm. nem megy 37...

Az baj, ha a hőm. nem megy 37 fölé?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, és elkezdtem hőmérőzni kb. 1 hónapja. Igaz hogy nem rendszeresen mértem, de a legmagasabb érték 36.9 volt. Ez okozhat problémát?
2007. dec. 27. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az hogy hol hőmérőztél. Valószínű szájban. Ott nekem is annyi volt a legmagasabb érték. Csak mikor pozitív lett a teszt, akkor érte el a 37 fokot. Amúgy meg alatta volt.

6 hetes kismama

2007. dec. 27. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Kb 3 hónapig kellene mérni a hőmérsékletet abból lehetne következtetéseket levonni. Ha nem mérted rendszeresen akkor honnan tudod hogy nem ment 37 fölé?

Ha a peteérés napját szeretnéd megtudni akkor inkább vegyél ovulációs tesztet, mert a hőmérőzésnél csak utolag derül ki, hogy melyik nap lehetett a peteérés. A tüszörepedés az utolsó alacsony hőmérsékletü napon, tehát a hőmérséklet görbéjének közvetlenül az emelkedés elötti napján szokott bekövetkezni. Remélem tudtak segiteni.

2007. dec. 27. 18:13
 3/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem sohasem ment a hőm 37 fok felé, én is állandóan ezen aggódtam. Most 7 hetes terhes vagyok. Szerintem ezt sem lehet általánosítani, valakinek alapvetően alacsony a testhőmérséklete. Szóval emiatt ne izgulj!

2007. dec. 27. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki testhőmérséklete más, és az sem mindegy, hány órakor mérsz. Sose azt nézd, hogy azt mondják 37 fölé kell mennie, hanem azt nézd, hogy az addig mért adataidhoz képest magasabb legyen.
2007. dec. 27. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!