Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hőm nem megy 36,7 fölé...

A hőm nem megy 36,7 fölé lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:
EZ a kérdés túl sokat nem mond, de így önmagában nézve a válasz rá: igen, lehetsz.
2010. aug. 21. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt Én is nagyon remélem,mert nekem alapból 36-36.1 a hőm,úgyhogy reménykedjünk,hogy igen,36.7-tel lehetünk terhesek!
2010. aug. 21. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt találtam neked. Ebben tisztázódik, hogy a saját alaphődhöz képest kell megemelkednie a hőnek ovu után.

"Ha peteérés után felmegy a hő, és ha 5 napig úgy marad, akkor volt peteérés.

(Itt persze lehet kisebb esés-emelkedés, de a lényeg, hogy a CL felett maradjon végig a pé.-t követően)

A mérés lényege, hogy a progeszteron hormon a hőközpont működését is bebefolyásolja. Az ovuláció jele, ha legalább 3 napon keresztül minimum 0.2 celsiusfok hőemelkedést tapasztalunk. Termékeny időszaknak a hőemelkedés alatti napok és az azt megelőző 4 nap számít.

Egy átlagos diagram 36.1 és 36.5 Celsius fok között mozog az ovuláció előtt és 36.5 és 37.3 Celsius fok között az ovuláció utáni szakaszban.

Ideális esetben egy nő hőmérséklete a folliculáris (ovuláció előtti) szakaszban nem ugrál 0.2-0.3 Celsius foknál jobban, és a luteális szakaszban pedig végig magasabb tartományban marad."

ciklus.hu

2010. aug. 21. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
most már mindegy,,, mert emelkedik és van egy szép két csíkos tesztem:DDDD
2010. aug. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!