Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetek, ha a ciklusai...

Teherbe eshetek, ha a ciklusaim még nem álltak vissza a normális - 28 napos kerékvágásba a missed ab után?

Figyelt kérdés
31-31 napra jön meg mindig, nem ovutesztezem, nem hőmérőzöm, a természetre bízom. De lehet baba, ugye? Nem kizáró ok, hogy nem úgy menstruálok, mint eddig?
2008. dec. 11. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Persze hogy lehet. Nekme sem álltak vissza normálisra és hétfőn egy szép pozitívat teszteltem. Szóval hajrá! Mikor volt műtéted?

szia

2008. dec. 11. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Dehogy kizáró ok...sztem.Bár lesz,aki ez megkérdőjelezi,de itt van példának az én esetem,akinek 30-50 napos ciklusaim voltak,és az első próbahónap után sikerült :)))))))

Az is tény,hogy én megéreztem mikor van pé-m így biztos voltam abban,hogy nem lehet nagy gond :))

Ha az a kis angyal menni szeretne majd hozzátok,úgyis megérkezik :))

Sok sikert!

2008. dec. 11. 08:39
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem a műtét után a 3. hónapban sikerült újra a babó (de sajnos vele is elvetéltem)
2008. dec. 11. 08:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Május végén volt missed ab-om, augusztus vége óta próbálkozunk, de azóta nem sikerült újra. A peteéréskor mindig együtt vagyunk, és nem csak akkor, de eddig semmi.
2008. dec. 11. 08:43
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
1. vagyok. Nyugodj meg az a lényeg. Jönni fog hidd el. Kitartás.
2008. dec. 11. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:

neke is augusztusban volt amásodik missed ab és azóta semmi pedig eddig hipp hopp sikerült mindig, én már nem vagyok nyugodt sőt kezdek egyre idegesebb lenni, már azon gondolkodtam hgoy hátha a műtét miatt volt valmi gyulladásom és petevezeték elzáródásom lett, már mindenféle rosszra gondoltam de a dokihoz majd csak májusban megyek mert akkor már egy éve lesz és akkor hátha kezdenek velem valamit

addig meg még próbálkoozunk

2008. dec. 11. 08:58
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, még bizakodunk! :-)
2008. dec. 11. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem februárban volt missed ab-om, és sajnos azóta sem jött össze a baba. A novemberi volt az első ciklusom, ami újra 28 napos lett. Az e havi hőgörbém tökéletes.Kinek több, kinek kevesebb időre van szüksége, hogy visszaálljon a hormonális működése. Persze ez nem zárja ki, hogy hamarabb is összejöjjön. Én mindig azzal tudok példálózni, hogy van olyan ismerősöm, aki m.a. utáni első vérzését sem várta meg, és máris ott kapaszkodott egy baba a pocijában. Egészséges kislányt szült 1 hónapja! Kitartás!

2008. dec. 12. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!