Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! A PÉ utáni 12. napon...

Lányok! A PÉ utáni 12. napon vagyok. Tegnap és ma is barna pecsételés tapasztaltam. A hőm is leesett ma a határvonalra. Mi a bajom? Ebben a hónapban sem sikerült? Még nem mertem tesztelni. Ma akartam, de elment a kedvem a hő leesés miatt.

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szia. szépen látszik a peteérés, de az együttléteket én keveslem. Szerintem sűrűbben kéne együtt lenetek. De új hónap új remény. Az orvosok szerint az a rendszeres nemi élet, ha egy héten legalább 3x együtt vagy a pároddal. Ti az egész hónapban voltatok 4x. Vagy nem írtad be:-))))

De nagyo drukkolok. Már én is 14 hónapja várom a gólyát!

2010. aug. 31. 14:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos igazatok volt. Megjött. :((( Azt nem értem, hogy jöhetett meg hamarabb, amikor nem telt a 14 nap... Na majd ebben a hónapban.
2010. szept. 1. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:
szia, nagyon sajnálom:( de igazad van majd ebben a hónapban..nekem most volt pém..én is nagyon bizakodok:9 de azért még a Jónás naptár szerint is rádolgozunk, mert a fiam az alapján sikerült mensi harmadik napján:))
2010. szept. 2. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!