Naponta vagy kétnaponta szex? Kinek hogy sikerült? És mennyi idő után?
Mi másfél évig próbálkoztunk.
Volt pár hónap hogy figyletem petérés stb... mi hetente 1-2x az élvezet kedv´´ert szeremeskedtünk.
aztán jött egy idöszak mikor sok dolog jött, ünnepek stb... és 4 hét alatt nem is volt csak 1x egy kb 5 perces együttlétre idönk (utazás vendégek stb...) és ebböl lettem terhes.
vagy is mindetgy mennyit csinálod, mikor és hogyan a lényeg hogy pont akkor mikor az megfelelö, de ezt szerintem kiszámítani nem lehet.
Valamennyire csatlakozom az előttem szólóhoz.Mi fél évet próbálkoztunk a babával,sikertelenül,naponta,kétnaponta voltunk együtt,semmi.Számolgattam,irkáltam,összevissza görcsöltem,h na most kell gyorsan,most jó lesz.Hát nem.Aztán elkezdtük felújítani a házat,itt voltak rokonok,nem tudtunk együtt lenni,csak egyszer-kétszer.Nemvárt napján pozi lett a tesztem.Szóval tényleg az időzítésen múlik.Kb.középidőben voltunk akkor együtt.Arra azért figyeltem.... sutyiba... :)
Sok sikert Nektek is.
12h km
Szia!
Nekünk ez volt az első hónapunk és tegnap + lett a teszt!!!
Mi együtt voltunk a pé előtt és után szinte minden nap és volt, hogy 2-szer is. Férjem nagyon akarta a babát én még nem tudtam, ezért csaltam ki a közép időt és szünetet tartottam a szexben. Nagyon örülök a babának, ő már a 4. babánk lesz. Mi élvezetből voltunk együtt
és nem a baba projekt kedvéért. Szerintem ez nagyon fontos!! Neked is + tesztet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!