Vasárnap védekezés nélkül menstruáció előtt 5 nappal együtt voltam 1x a férjemmel kb 3-4 percig tartott, elment de nem bennem. ????
Köszönöm szépen utolsó!
Igazad lehet. Ma kellene ugye megjönnie, tehát nem is mondhatom, hogy késett csak amióta helyreállt a ciklusom azóta sokszor volt úgy, hogy pl holnap kéne megjönnie de már tegnap előtt vagy tegnap megjött. Most meg nem fájt a hasam se kicsit se meg semmi ilyesmi. Ezért vettem be inkább majdnem az utolsó napon az eseményutánit, ez a 120 órás úgy tudom, hogy jóval erősebb mint a másik de azért mégiscsak idegesít, hogy majdnem az utolsó pillanatba vettem be. Csak megijedtem, hogy nem is fájdogál a hasam menstruáció előtt, ezért inkább felirattam és be is vettem. Mindenesetre remélem, hogy megfog jönni. Olvastam a betegtájékoztatón, hogy 7 napos késést is okozhat, nekem ugye ma kell/kellene megjönnie szóval még késés sincs, bár nem hiszem, hogy ma megjönne, mert tudom, hogy teljesen felborítja az egész ciklusomat, sajnos sokszor mindent annyira túl gondolok.
Hááát ezzel az a gond, hogy az app ugye átlagot sázmol.
Pedig volt anovulációs ciklusod, amivel kb lehetetlen számolni. És ha a ciklus végén mondjuk nagoyn stresszes vagy, vagy esetleg van egy piálós hétvége (ok, anyukáknál olyanból már nem osk van:D) akkor az is eltolhatja a mensit jópár nappal. Ezt meg az app nem tudja lekövetni.
Javaslom a termékenységtudatosságot. Ott neked kell csekkolgatni hol tart épp a tested, de akkor legalább nem azt tudod, hogy papíron ekkor kell hogy ovulálj, hanem konkrétan meg tudod mondani, hogy ovuláltál. És pl ha tudod, hogy már tutira megvolt az ovuláció, akkor nem fogsz patikába szaladni bogyóért, ha késik a mensi, mert tudod, hogy képtelenség teherbe esni, szóval nem azért késik, mert terhes vagy:)
Rendben, köszönöm szépen neked is a segítséget! Az az igazság, hogy a gyerekek születése előtt sem ittam sosem még szinte alkalmakkor sem, nemhogy most :D Mindenesetre egy kicsit megnyugodtam, de a legjobban majd akkor fogok ha megjön.
Most kicsit fájdogál a hasam de még azóta sincs semmi változás, tehát semmilyen vérzésem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!