Mit is kell vinnem a Budai Meddőségi központba első vizsgálatnál?
Köszönöm,a férjemet műtötték gyerekkorában here sérvvel. Arról is kell a zárójelentés?
Köszi még egyszer. :)
Ha van akkor nem baj ha ott van de ezeket a kórtörténeteket általában bemondásra elég megemliteni persze egy meddőségi kezelésnél fontos hogy ott legyen a lelet.
Azt ajánlom vegyetek egy dossziét és mindkettőtök orvosi leleteit rakjátok időrendben sorba a múlttól a jelen felé haladva úgy hogy a jelen dokumentumai legyenek láthatóak a mappa fellapozásakor.
ez a dokik dolgát is megkönnyiti és az elválasztó fülekkel jelezheted az évek múlását később beleférhet a terhesség és a szülés papirjai is.
Még egyszer köszönöm!:)
Még egy kérdés.
Mennyi pénzt érdemes adni az orvosnak, hogy ne "hanyagoljon"? És mikor?
Nem tudom mert sose pénzeltem dokit de mindig amikor valami mérfőldkőhöz értek pl.beültetés után.
mondjuk ez lehet egy újabb kérdés alapja.
In Vitro Fertilization
-mesterséges megtermékenyités- amit irtam a beültetésnél.
nem szorultam ilyesmire csak gondolom hogy ha csinált valamit a doki akkor jár egy kis pénz de Ő nem az lesz aki hanyagolni fog... olyat kell keresni aki nem pénzéhes hanem a szakmájának él. Terhesség elött alatt mehet a pénz ha nála szülsz /Ő müt majd akkor ajándék is - bor v. könyv- és évente egy fénykép.
A beutaló is megmaradt a fejembe:)
De nagyon örülök, hogy végre rászántam magam, és befejeztem az utolsó esélyeket.
Már alig várom.
Köszönöm szépen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!