Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz előtt 5 nappal vagyok,...

Menzesz előtt 5 nappal vagyok, lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Átlagban 30 napos ciklusaim vannak (28-32 nap).

5 nappal menzesz előtt reális lehet 2 csepp vér, beágyazódás jele lehetett? Elég élénk színe volt.

Ma reggel pisiltem és akkor vettem észre a WC papíron. Utána próbáltam több helyre odatenni a papírt, hogy lehet csak este megvágtam vagy bármi. De nem volt már sehol vér. Csak az a 2 csepp.

Illetve mikor kikeltem az ágyból, néhány percig hányingerem volt.

2021. szept. 9. 06:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy-vagy. Nem lehet tudni. Lehet beágyazódási, akkor két nap múlva pozi kell legyen a 10es teszt. Lehet hormonális probléma is.

Sok sikert a babához :)

2021. szept. 9. 06:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Akár lehetett beágyazódás is. :)

A hányingernek viszont tuti nincs ehhez köze. Ha most ágyazódott be, még nem, vagy éppen hogy csak elkezdődött a hcg-termelés.

2021. szept. 9. 17:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! 🥰

Nagyon türelmetlen vagyok a tesztet illetően, de tartom magam.

Ma kezdődött, menzesz szerű szurkálásaim vannak. Fejfájás, boltban voltunk és egy elég erős szédülés jött rám.

Hiszem, hogy nem fog megjönni.

Nagyon boldogok lennénk párommal ♥️

2021. szept. 9. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez a jó hozzáállás! Szorítok neked nagyon. Mindenképp írd meg, mi lett, milyen új tüneteid vannak 😊
2021. szept. 9. 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! 🥰

Volt itthon egy teszt, megcsináltam. Habár 25-ös volt, nem első vízeletből, nem is mutatott semmit. De reménykedem, hisz még van néhány nap 😊

2021. szept. 10. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Teszteltél azóta?
2021. szept. 12. 23:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia! Nem teszteltem. Megvárom a pénteket, ha addig nem jön meg.

Néha - néha szédülök, ami nem jellemző, fejfájás is megvan továbbra is. Illetve a folyásom 1-2 nappal menzesz előtt abba szokott maradni. Most is így történt, száraz nap volt 2, aztán ma egy nagyobb mennyiségű nyálkás folyásom volt. Menzesz szerű görcsök vannak napok óta.

Pénteken meglátjuk hová alakul :)

2021. szept. 13. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!