Ki nem várja a héten vagy jövő héten?
Múlt hónapban késett 2 napot, így most nem tudom melyik napra várjam :) csütörtök-szombat közt :) ma elkezdtem émelyegni, még enni sem tudtam, annyira hányingerem van. Mellem feszül a hőm még fent :)
21. napi progeszteronom 81,9 nmol/l volt :)
Ma 11.dpo hétfőn nem várom. Van egy ma reggeli halvány, de egyértelmű második csíkom két teszten is. Remeg kezem-lábam. Nem élem bele magam, de egy év próbálkozás után, egyszerűen sokkot kaptam, hogy egyáltalán megjelent végre bármi is a teszteken!
Semmilyen testi tünetem nincs és nem volt, egyszerűen csak van egy érzésem már hó eleje óta, hogy most sikerülni fog... ovu után pedig, hogy most biztosan sikerült.
Most egy pár napig nem tesztelek. :)
19-20-as még ne adjátok fel :)
21-es gratula, remélem dupla csíkos is marad :)
én a csütörtök reggeli teszt óta nem csináltam újat. csütörtök éjfélkor (már majdnem péntek) elmentem pisilni és volt egy élénk piros vércsepp. teljesen feladtam, majd azóta semmi nem jött :O
a hőm még mindig fent van. tesztet nem csináltam újat, majd esetleg jövő héten, ha nem jönne meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!