Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a héten vagy...

Ki nem várja a héten vagy jövő héten?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban késett 2 napot, így most nem tudom melyik napra várjam :) csütörtök-szombat közt :) ma elkezdtem émelyegni, még enni sem tudtam, annyira hányingerem van. Mellem feszül a hőm még fent :)

21. napi progeszteronom 81,9 nmol/l volt :)

2021. szept. 8. 12:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Szia én ma vagyok dpo 7 napon.

Nem érzem h sikerült volna ez a hónap.

O

2021. szept. 8. 13:04
 2/24 anonim ***** válasza:

Reméljük neked sikeres volt a hónap😊

O

2021. szept. 8. 13:05
 3/24 A kérdező kommentje:

Nekünk még csak a 3. hónap volt ez. De már az első próbálkozás óta felborult kicsit a ciklusom :/ 27 meg 30 napra jött meg, amúgy 28 szokott lenni és peteérés is 14. nap. elsőnél barnáztam is 1 hetet mielőtt megjött :(

Ebben a hónapban 13. napon volt ovum így végülis mára is várhatnám :D

De az appok ugye nem úgy számoltak sajnos a mostani rendszertelenségek miatt :/ szombaton ha már nem jönne meg, akkor szinte biztos, de van 2 10-es tesztem, nem tudom melyik nap csináljam. 12-14. dpo-n vagyok :)

2021. szept. 8. 13:31
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Én már tuti tesztelnék🤣mániákus tesztelő lettem. Nekem májusban volt missed ab. Azóta ez a második ciklus ami elfogadható.

Ciklus 14napjan volt lh pozitív ha azt nézem ez a dpo 7 .

Egyébként ha a hcgtől van émelygés akkor azt már a 10 és tesz kimutatja.

2021. szept. 8. 13:52
 5/24 anonim ***** válasza:
En ma vagyok a 6.dpon. Mar most tesztelnek 🤣 de tudom felesleges lenne igy meg varok legalabb a 8-9.dpoig.
2021. szept. 8. 14:34
 6/24 A kérdező kommentje:

előző 2 hónapban én is teszteltem korábban, már elsőnél azért mert 23. ciklusnapon (9.dpo) elkezdtem görcsölni, és másnap reggel 10dpo-n csináltam tesztet ha pozitív lett vna akkor bemegyek ügyeletre, mert barnáztam is. de mivel negatív volt hagytam.

utána hónapban 13. dpo-n volt iszonyatosan halvány a predim, de 2 nap késéssel megjött.

egyedül ebben a hónapban "bírtam" magammal :D meg ugye a 2 db 25-ös teszt is visszatartott, de ma vettem 10-est. délutániból nem merek tesztelni, így maradt a holnap reggel :D

ti mióta próbálkozok?

2021. szept. 8. 14:52
 7/24 anonim ***** válasza:

Missed óta. De akkora kavar volt bennem h még mindig nem látok esélyt h sikerűlne😒

Januárban volt egy kémiai ott éreztem a beágyazódást,márciusi terhességnél is.

Most semmi😏

Van egy gyerköcöm és őt is éreztem.nála 1 napig szédültem.

2021. szept. 8. 15:01
 8/24 A kérdező kommentje:
Nekem is van már egy gyerkőcöm, ő egyetlen alkalomból fogant, rástesszelni sem volt időm :D de ott semmi tünetem nem volt :D 2 hét késés után teszteltem, mert nem volt annyira rendszeres a mensim, volt hogy 1 hetet késett, de 8 napot soha :D 14 után meg 2 csík, de még akkor sem mertem elhinni, vártam még 2 hetet hátha megjön csak véletlenül maradt ki és fals a teszt :D :D :D most meg már nemvárt előtt izgulok :D
2021. szept. 8. 15:35
 9/24 anonim ***** válasza:
5os vagyok. nekem is van mar egy lanyom. Nekunk ez a 2. probalkozos honap. Kivancsi leszek de en mar agyonra stresszeltem magam🤣
2021. szept. 8. 16:08
 10/24 A kérdező kommentje:
engem most valamennyire leköt a munkám és egy vizsga (pedagógus vagyok, most minősülök :D ) szóval most azért nem tudtam annyira csak ezzel foglalkozni :D pénteken van egy határidőm, amíg le kell adnom 2 doksit (persze nincs még kész :D ) szóval nem tudom holnap reggel el merjem-e venni a kedvem mindentől ha negatív a teszt :D de szombatig ha nem jön meg biztosan tesztelek :D
2021. szept. 8. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!