Ki nem várja a héten vagy jövő héten?
Múlt hónapban késett 2 napot, így most nem tudom melyik napra várjam :) csütörtök-szombat közt :) ma elkezdtem émelyegni, még enni sem tudtam, annyira hányingerem van. Mellem feszül a hőm még fent :)
21. napi progeszteronom 81,9 nmol/l volt :)
Szia én ma vagyok dpo 7 napon.
Nem érzem h sikerült volna ez a hónap.
O
Reméljük neked sikeres volt a hónap😊
O
Nekünk még csak a 3. hónap volt ez. De már az első próbálkozás óta felborult kicsit a ciklusom :/ 27 meg 30 napra jött meg, amúgy 28 szokott lenni és peteérés is 14. nap. elsőnél barnáztam is 1 hetet mielőtt megjött :(
Ebben a hónapban 13. napon volt ovum így végülis mára is várhatnám :D
De az appok ugye nem úgy számoltak sajnos a mostani rendszertelenségek miatt :/ szombaton ha már nem jönne meg, akkor szinte biztos, de van 2 10-es tesztem, nem tudom melyik nap csináljam. 12-14. dpo-n vagyok :)
Én már tuti tesztelnék🤣mániákus tesztelő lettem. Nekem májusban volt missed ab. Azóta ez a második ciklus ami elfogadható.
Ciklus 14napjan volt lh pozitív ha azt nézem ez a dpo 7 .
Egyébként ha a hcgtől van émelygés akkor azt már a 10 és tesz kimutatja.
előző 2 hónapban én is teszteltem korábban, már elsőnél azért mert 23. ciklusnapon (9.dpo) elkezdtem görcsölni, és másnap reggel 10dpo-n csináltam tesztet ha pozitív lett vna akkor bemegyek ügyeletre, mert barnáztam is. de mivel negatív volt hagytam.
utána hónapban 13. dpo-n volt iszonyatosan halvány a predim, de 2 nap késéssel megjött.
egyedül ebben a hónapban "bírtam" magammal :D meg ugye a 2 db 25-ös teszt is visszatartott, de ma vettem 10-est. délutániból nem merek tesztelni, így maradt a holnap reggel :D
ti mióta próbálkozok?
Missed óta. De akkora kavar volt bennem h még mindig nem látok esélyt h sikerűlne😒
Januárban volt egy kémiai ott éreztem a beágyazódást,márciusi terhességnél is.
Most semmi😏
Van egy gyerköcöm és őt is éreztem.nála 1 napig szédültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!