Sikerülhet a baba?
Figyelt kérdés
Pajzsmirigyem 3 havonta változó, egyszer normális ilyen 3,4. Míg 3 hónap múlva 5-6 közti érteknél mozog. Szerintetek ilyen értékekkel sikerülhet a baba nekem?2021. szept. 7. 13:34
11/12 anonim válasza:
nekem jelenlet 3,4 a TSH-m, 3 hónapja 2,7 volt. nőgyógyász jelenleg csak étrendkiegészítőket ajánlott. antiTPO szintet kell nézetnem, mivel még a ref.tartományon belül vagyok. ha az az eredmény sem jó, akkor fog gyógyszert írni rá. különben számtalan nő esik teherse úgy, hogy nem is tudja mennyi a TSH-ja... magasabb értékkel is lehet, mert a terhesség hatására megváltozik az szintje. persze ha előtte gond volt az értékkel, akkor várandósan mindenképpen nézetni kell és 12. hétig gyógyszer és kontrollok!
de mivel neked ilyen hullámzó az eredmény és egyik sem tökéletes így valóban előbb ennek az okát kellene kideríteni :/
12/12 anonim válasza:
Nekem anno 14 fölött volt mikor kiderult a dolog, azóta stabilan 50 mg gyógyszert szedek és 1-2 között mozog, most terhesen 1.2,nincs is szükség emelesre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!