Sikerülhet a baba?
ha te ilyen beteges vagy milyen sors vár a gyerekedre?
Nem kéne előszór rendbe kapnod magad egészségügyileg és csak aztán gyereket vállalni?
Ami nem megy azt minek erőltetni, ez nem olyan mint a kapura lóvés, hogy gyakorlással egyre jobban fog menni. Te szervileg beteg vagy.
Akkor vállalj gyereket ha EGÉSZSÉGES VAGY!
Hja, még nincs elég szenvedő alany a Földön, Keserítsük meg a saját életünket is és azét is akit megszülünk, jó hozzáállás.
Emberségből, józan gondolkodásból elégtelen.
#1-es, hogy tudsz ilyen b@romságokat összehordani? Miért kommentelsz, ha buta vagy a dologhoz? Inkább azt a szerencsétlen 9. osztályt fejeznéd be, annak legalább lenne valami értelme. Vagy az a bajod, hogy téged nincs aki felcsináljon? Ahhh, gondoltam.
Kérdező: Ezek az értékek egyáltalán nem különlegesek. Sok országban nem is kezelik a pajzsmirigy alulműködést, csak ha 10 feletti az érték (saját tapasztalatból mondom, úgy "rinyáltam" ki. Természetesen érdemes megnézetni, baba előtt amúgy sem árt senkinek egy hormonpanelt csináltatni. Rengeteg ember van a helyzetben (jómagam is), de ettől a baba simán jönni fog. Kihalás szélén állnánk, ha emiatt nem lehetne valakinek gyermeke. Ugyanis mint írtam is, nagyon sok embernek van kisebb alul- avagy túlműködése, amiről sokszor nem is tud. Kezeltetni érdemes, egy adott gyógyszert fogsz kapni (ha az orvos jónak látja), ami pikk-pakk rendbe rakja a pajzsmirigyedet (ugyancsak tapasztalatból mondom). Nekem olyan 2 hónap alatt stabilizálta. Utoljára 3,7 volt, gyógyszer előtt 5,8, 6,4, egyszer még 8 is (de eleve vannak időszakok, mikor magasabb, pl. a stressz felnyomja). Nekem a doki először nem akart semmit adni, ugyanis ez nem vészes, indokoltnak kezelni. De csak "kirinyáltam". Azóta jobb a hangulatom, elmaradt a jellegzetes torokszorulás, ami oly sokszor jellemző.
Szóval járj utána a dolgoknak, vizsgáltasd ki magad mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!