Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1-2 nap múlva (nem) kéne...

1-2 nap múlva (nem) kéne megjönnie. 1 hete nagyon érzem a bal oldalamat (petefészkemet), a bal mellem jobban meg van duzzadva. Ez miért van?

Figyelt kérdés
2007. dec. 27. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa hogy a petefészkednél érzel egy kis feszülést. Nem lehet hogy a méhed jobb részén? ;-)

A bal mellem van nekem is jobban megduzzadva.

Remélem hogy + lesz neked!

Viszont ha biztos a petefészked fájdogál, akkor nézesd majd meg dokival magad. Remélem tényleg baba van és azért érzel ilyet...:)

Sok sikert!

6 hetes kismama

2007. dec. 27. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Lehet babóca, csinálj tesztet! Én is így voltam,majd szétszakadt a petefészkem és kiderült, hogy babát várok.

Azóta már meg is született a kicsi, már 4 hónapos. :)

2007. dec. 27. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a miki jele vagy épp felfázásé, bár akkor nem értem a mellduzzadást. Az is fura, hogy csak a bal oldal. ... Szólj dokinak, ha nem jön meg.
2007. dec. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!