1-2 nap múlva (nem) kéne megjönnie. 1 hete nagyon érzem a bal oldalamat (petefészkemet), a bal mellem jobban meg van duzzadva. Ez miért van?
Figyelt kérdés
2007. dec. 27. 11:39
1/3 anonim válasza:
Furcsa hogy a petefészkednél érzel egy kis feszülést. Nem lehet hogy a méhed jobb részén? ;-)
A bal mellem van nekem is jobban megduzzadva.
Remélem hogy + lesz neked!
Viszont ha biztos a petefészked fájdogál, akkor nézesd majd meg dokival magad. Remélem tényleg baba van és azért érzel ilyet...:)
Sok sikert!
6 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
szia,
Lehet babóca, csinálj tesztet! Én is így voltam,majd szétszakadt a petefészkem és kiderült, hogy babát várok.
Azóta már meg is született a kicsi, már 4 hónapos. :)
3/3 anonim válasza:
Lehet a miki jele vagy épp felfázásé, bár akkor nem értem a mellduzzadást. Az is fura, hogy csak a bal oldal. ... Szólj dokinak, ha nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!