Lehetséges, hogy sperma volt vagy csak az én nedvem volt az?
Figyelt kérdés
A barátommal szeretkeztünk lovaglópózban, mikor leszálltam róla, akkor láttam, hogy a hasa is fehér és körülötte is, óvszerrel védekeztünk, nem folyhatott ki, mert ahogyan elment le is szálltam róla, és kiszakadva sem volt.
Lehetséges, hogy az belőlem folyt? Vagy mégis kifolyt az óvszerből?
Eléggé kevés sperma volt az óvszerben, azt mondta, hogy aznap kiverte.
2010. aug. 30. 21:37
1/3 anonim válasza:
Ez egy olyan helyzet ami után csak egy esemény utáni tabletta adhat megnyugvást.....
2/3 anonim válasza:
Hát ne vegye már be a 72 órásat feleslegesen!Elég erős bogyó ahhoz,hogy csak bekapkodja,mint egy cukorkát!Nyilván ha óvszer volt a párodon,ami nem volt kiszakadva,akkor az a te váladékod volt!A színe és az állaga a nőknél is változik,attól függ mit ettél és hol jársz a ciklusban!Az óvszer elég szorosan simul a pénisz tövéhez!Csak akkor tud kifolyni,ha a pénisz lankadt állapotban van!Mivel akkor ment el és után leszálltál róla...nem lehetett lankadt!Nem kell aggódni!Csak okosan védekezni így tovább!Szép napot!
3/3 anonim válasza:
Az előttem szóló minden elmondott, amit el kell. Úgy hogy tessék megnyugodni,és csak így tovább védekezni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!