Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális-e az ha a tüszőrepedé...

Normális-e az ha a tüszőrepedés és a menses között csak 9-10 nap telik el? Nem kevés ez ha babát szeretnénk?

Figyelt kérdés
A tüszőrepedés után 6 nappal már vérezgettem, igazából a 9. napon lett bővebb. Nem akadálya a teherbeesésnek hogy rövid ez az időszak a pé és a menses között?
2008. dec. 10. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked nagyon úgy néz ki,hogy sárgatest elégtelenséged van!:(
2008. dec. 10. 21:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. És esetleg abban is tud valaki segiteni hogy mit lehet tenni ilyenkor? Van erre valami gyógyszer, vagy vitamin??
2008. dec. 10. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is sárgatest elégtelenség. Egyrészt a periódusod második fele túl rövid (min. 12 napnak kellene lennie), másrészt mert vérezgetsz. Próbáld meg a palástfü teát, a tüszörepedéstöl a mensiig naponta 2-3 csészével. Érdemes pár hónapig inni a siker érdekében! Egyébként sárgatest elégtelenséggel is estek már teherbe, csak így nehezebb.

Szurkolok, hogy neked is sikerüljön!

2008. dec. 10. 21:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Iszom a palástfű teát a pé től a mensiig, a cickafarkot a másik felében, szedem a Hormeel S cseppet, és mindenféle vitaminokat. Igaz hogy még csak 1 hónapja...Ez helyre tudja hozni ezt az elégtelenséget??
2008. dec. 10. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem igen. Nekem legalábbis segített. Irogasd az eredményeket (ciklus hossz, vérzések, PÉ stb.), s ha összehasonlítod, látod, hogy van-e javulás vagy nincs. Igaz, amiket írsz, ezekböl csak a palástfü teát ittam. Ezen kívül még málnalevél teával és Agnus Castus-sal (barátcserje) próbálkoztam, de ezek nem sárgatest elégtelenségre vannak.
2008. dec. 10. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!