Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is csinál ilyet vagy csak...

Más is csinál ilyet vagy csak én vagyok ilyen kretén?

Figyelt kérdés
Hétvégén nem jött meg, pozitívat teszteltem. Ez ok, de azóta állandóan tesztelgetek továbbra is és rettegek, ha nem találom erősebbnek a csíkot.
2021. szept. 2. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagy kretén. Ez az átka annak, hogy itt rémisztgetik a kismamákat, hogy ha nem ugrik le a csík a tesztről akkor kémiai és vetélés lesz. Nyugodj meg. A 2 csík az pozitív.
2021. szept. 2. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd abba a tesztelgetést. Ha gond van, menj orvoshoz hamarabb, de amúgy a 7-8. hét környékén keress fel egy dokit. Ne "csavarodj be" már az elején, hosszú még a hátra levő 8 hónap + 18 év...

Élvezd inkább, és bízz magatokban, hogy minden ok. :)

2021. szept. 2. 14:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodjal meg ha nekem pozi lesz a tesztem ugyan ezt fogom csinalni🤣 Amugy is be vagyok tarazva belole most kinek fajna ez. Nincd veled semmi baj es gratulalok
2021. szept. 2. 14:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is vagy 10et csináltam még az első pozitív után 😂 teljesen felesleges egyébként, ezt én is tudom, de akkor nem bírtam megállni.

Bár nekem előtte volt 2 terhességem ahol egyre halványabb lett a csík majd meg is jött

Szerintem ha nyugodtabb vagy a teszttol, csináljad.

2021. szept. 2. 14:39
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
A pozi teszt után egyetlen tesztet sem csináltam, nincs is semmi értelme, egyébként akartam venni, férjem mondta, hogy minek, láttuk, hogy terhes vagyok és igaza volt, a terhességi teszt csak annyit mutat, hogy terhes vagy, ha valami gond van, vagy méhenkivüli, attól még a teszt pozitív lesz.
2021. szept. 2. 15:33
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Én egyet csináltam mindkét gyerekemnél. Pozitív lett és örültünk. Ennyi. Eszembe nem jutott volna többet csinálni. Legközelebb a dokinál voltunk megállapításon.
2021. szept. 2. 15:48
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
En is 4 naponta tesztelek. Vannak akik már elveteltek és ebből tudjuk nyomon követni hogy minden rendben és ha esetleg halvanyodna tudjunk segítséget kérni. Nekem is volt ismerősöm aki egyet tesztelt, többet nem, a baba meg el is ment.
2021. szept. 2. 17:34
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

7 ezt a baromságot, sok nő elvetél, tök mindegy mennyit tesztelt!

Gyönyörű pozi lesz a teszt akkor is ha problémás a terhesség, mivel csak a hcg-t mutatja mást nem.

2021. szept. 2. 17:47
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Neked baromság, másnak megnyugtató.
2021. szept. 2. 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is teszltem napokig, na és? Jól éreztem magam tőle. Nyilván mikor már eleg erős volt a két csík, abbahagytam. A halványodó teszt a kémiait jelzi, ezert megnyugtató, ha erősödik.
2021. szept. 2. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!