Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hosszú próbálkozás után...

Hosszú próbálkozás után femibionnal sikerült valakinek teherbeesni?

Figyelt kérdés

És mielőtt valaki a szexet ajánlja sajnos sok embernek kell más segítség is

És igen nyilván vannak olyanok akikre elég ránézni

2021. aug. 31. 19:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát,ha elég lenne egy kis vitamin a teherbe eséshez akkor minden meddő is tömné magát vele "egyszer csak összejön" alapon.

De sajnos ez nem így van.A vitaminok arra jók,hogy felkészítsék a tested a terhességre,és legyen többlet az ásványi anyagokból a baba számára.Így téged nem terhel le annyira,hogy hiányt csinál valamiből,meg se kottyan majd az,hogy ő odabent vígan növekszik.

Kalciumot például vészesen veszítünk a legtöbben,a fogaink kárára.Akinek nincs kalcium gondja megússza többnyire :)

Magnézium is jó,ha terhesség előtt is szedve van,nem fog görcsölni a lábad a hiánytól.D vitamin is kell,attól azt mondta egy régi idősebb dokim,hogy a baba haja nagyobb eséllyel lesz jó dús.Hogy ez mennyire volt igaz nem tudom,hajas babám született,de lehet anélkül is az lett volna,én azért szedtem.

Minden jól jön.

2021. aug. 31. 21:57
 12/19 A kérdező kommentje:

Megértem ezeket is nyilván igazától van. Csak az az érdekes amikor valakinek tényleg évekig nem jön össze beszed 1 doboz vitamint és láss csodát

Szóval valami csak van benne ami segíti ott a dolgokat jól működni

2021. szept. 1. 05:27
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
A hit… elhiszi, hogy attól majd sikerül, ezért nem görcsöl tovább rajta és tadaa.
2021. szept. 1. 06:08
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Inofolical sikerült teherbe esnem.
2021. szept. 1. 06:34
 15/19 anonim ***** válasza:
30%
Ha valami csodaszert keresel, akkor a méhpempő felé keresgélj.
2021. szept. 1. 08:32
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Hát én évekig szedtem terhesvitamint, inofolicot, méhpempőt, minden szirsz.rt, aztán csak lombik lett a vége, úgy, hogy azóta sem derült ki a meddőség oka.
2021. szept. 1. 11:49
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
hát én sem azt írtam, hogy az 100 % de legalább arra az van ráírva amit a kérdező látni akar a femibionon, amire viszont nincs.
2021. szept. 1. 12:00
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
A mehpempo semmit nem ér! Hatalmas biznisz a meheszeknek, gyogyszergyartoknak. Semmi köze a sikeres teherbeeseshez.
2021. szept. 3. 08:53
 19/19 anonim ***** válasza:
válaszolok és kérdező azóta sikerült teherbe esnetek?
2021. nov. 29. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!