Hosszú próbálkozás után femibionnal sikerült valakinek teherbeesni?
És mielőtt valaki a szexet ajánlja sajnos sok embernek kell más segítség is
És igen nyilván vannak olyanok akikre elég ránézni
Hát,ha elég lenne egy kis vitamin a teherbe eséshez akkor minden meddő is tömné magát vele "egyszer csak összejön" alapon.
De sajnos ez nem így van.A vitaminok arra jók,hogy felkészítsék a tested a terhességre,és legyen többlet az ásványi anyagokból a baba számára.Így téged nem terhel le annyira,hogy hiányt csinál valamiből,meg se kottyan majd az,hogy ő odabent vígan növekszik.
Kalciumot például vészesen veszítünk a legtöbben,a fogaink kárára.Akinek nincs kalcium gondja megússza többnyire :)
Magnézium is jó,ha terhesség előtt is szedve van,nem fog görcsölni a lábad a hiánytól.D vitamin is kell,attól azt mondta egy régi idősebb dokim,hogy a baba haja nagyobb eséllyel lesz jó dús.Hogy ez mennyire volt igaz nem tudom,hajas babám született,de lehet anélkül is az lett volna,én azért szedtem.
Minden jól jön.
Megértem ezeket is nyilván igazától van. Csak az az érdekes amikor valakinek tényleg évekig nem jön össze beszed 1 doboz vitamint és láss csodát
Szóval valami csak van benne ami segíti ott a dolgokat jól működni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!