Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozinak szamit?? Ovulacios...

Ez pozinak szamit?? Ovulacios teszt?

Figyelt kérdés

7. ciklusnapon vagyok.

4 percen beluli a kep.

[link]

Facelle es David teszt

2021. aug. 31. 18:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Az igen...akkor 19 napos luteálisod van? Nem sok az egy kicsit? Azért tesztelj ma is, mert lehet nem volt pozi csak annak tűnő.

A babához pedig sok sikert :)

2021. szept. 1. 06:20
 12/30 A kérdező kommentje:
Eddig alltalaban 16 napos volt a lutealisom. De igen mindenkeppen folytatom a tesztelest ma.
2021. szept. 1. 06:59
 13/30 A kérdező kommentje:
Letezik amugy hogy all pozitiv legyen egy ovu teszt? Ugy hogy teszteles elott 2 es fel oraval nem ettem nem ittam semmit. 🤷🏽‍♀️
2021. szept. 1. 07:48
 14/30 anonim ***** válasza:
Ha előtte és utána halványabb, akkor az nem álpozitív.
2021. szept. 1. 09:26
 15/30 A kérdező kommentje:
6. napon kezdtem. Egyertelmu negativ volt. A 7. napit azert is tettem fel ide mert meglepett hogy pozi lenne.
2021. szept. 1. 09:40
 16/30 anonim ***** válasza:

Alapvetően max két nap lehet látni pozitívnak abból a második a pozi.

Nekem akkor volt hasonló eset, mikor túl érzékeny lh tesztet használtam. Konkrétan 5 napig pozitív volt a teszt. Jól eltalált érzékenység mellett egyértelműen erősebb lesz a teszt csík a kontrollnál és az a pozi :) A luteális szakasz állandó, plusz mínusz 1 nap lehet az eltérés ugye attól függően mikor reped a tüsző, reggel vagy este. Ha valóban most ez pozi, akkor rövidebb ciklusod lesz. Tesztelj még és kiderül :)

2021. szept. 1. 09:49
 17/30 A kérdező kommentje:
Koszonom, igen ma is tesztelek mindenkeppen.
2021. szept. 1. 09:59
 18/30 A kérdező kommentje:

ez a mai napi…

[link]

2021. szept. 1. 18:34
 19/30 anonim ***** válasza:

Ma is mindenképp legyetek együtt,kapd el a párod,holnap szerintem már halványodni fog

Majd arról is rakj fel képet

2021. szept. 1. 19:49
 20/30 A kérdező kommentje:
Voltunk ma is es tegnap is ☺️☺️ Remelem holnap halvany lesz mert akkor jo idoben tudtunk egyutt lenni. 🤞🏽🤞🏽
2021. szept. 1. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!