Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnám a páromat meg...

Hogyan tudnám a páromat meg győzni hogy meg tartsuk a gyereket?

Figyelt kérdés
Van már egy kislányunk 3 éves,most teherbe estem,nem tervezetük a gyereket a menzi napján votunk együtt védekezés nélkül és igy lettem terhes. A férjem nem akar több gyereket de én nagyon szeretnék. Hogyan tudjam rá beszélni hogy meg tartsuk a gyereket?
2021. aug. 28. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Mond meg neki hogy ha ennyi eszetek volt vállaljátok a felelősséget. Ha nem volt képes gumit húzni akkor így jár.
2021. aug. 28. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

A te testedről te döntesz.

Azt viszont jó mindkettőtöknek észben tartani, hogy ha nem tudtok megegyezni, akkor jó eséélyel rámegy a kapcsolatotok akár a megtartásra, akár az elvetetésre.

2021. aug. 28. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így lettem terhes a kisebbel. Nálunk nem is az volt, hogy nem lesz tesó, csak hogy akkor még nem, esetleg később.

Először sokkot kapott, aztán még örült is szinte, aztán átfordult egy kategorikus nembe, ezt így pár nap alatt. Onnantól nem lehetett meggyőzni. Viszont engem sem, megtartottam.

Mire megszületett, elköltözött.

Jól gondold meg.

2021. aug. 28. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben valahogy én is azt látom, hogy innen azt kell megfontolni, hogy váláskor egy vagy két gyerekkel szeretnél e költözni / vagy maradni, ez lényegében mindegy. Vagy egyik vagy másik oldalról úgyis rosszul sülhet el.
2021. aug. 28. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az már eleve kapcsolat romboló, hogy együtt vagy egy olyan emberrel, akinek teljesen más az elképzelése gyermekvállalással kapcsolatban. De mivel ő nem akart több gyereket, lehetett volna annyi esze, hogy védekeztek. Mert te gondolom, úgy voltál vele, az sem gond, ha összejön. Rábeszélni nem biztos, hogy rá tudod, sajnos nagyon lehetséges, hogy ez rá fog menni a kapcsolatotokra, és nevelheted egyedül a két gyereket. Ezt mérlegeld, vedd számításba, hogy ez a forgatókönyv is bejöhet. Akkor is szeretnéd a második gyereket?
2021. aug. 28. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az előző valaszolóknak. Erre simán rámehet a kapcsolatotok sajnos. Ezt előtte kellett volna megbeszélni, hogy kockáztattatok. Az én fiam apja 1x akart kockáztatni. Tudta, mert tisztáztam vele, hogy nem megyek abortuszra. Össze is jött a kicsi. Mivel máskor gumival védekeztünk biztosan akkor. Ő nem akarta megtartani de én igen. Még évekig együtt voltunk. Nem a gyerekünk miatt mentünk szét.

Neked kell tudnod, hogy tudsz e azzal a tudattal (és a pároddal) élni hogy lemondtál a gyermekedről😕

2021. aug. 28. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

Sehogy. Ha ő nem akar, te pedig igen, akkor keresni kell olyat, aki osztja a nézeteidet. Bárki bármit mond a legrosszabb kipottyantani egy nem kívánt gyereket. Három ember életét teszed minimum tönkre, esetben inkább négyét.

Le lehet pontozni

2021. aug. 28. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
80%
Én ezt nem értem, elvileg házastársakról, felnőtt emberekről van szó, akik szeretik egymást.Gondolom megbeszéltétek hány gyereket szeretnétek, ha ez így történt miért nem védekeztetek?De ha már megtörtént a dolog én nem is értem milyen apa, férj az olyan, aki a szerelmét arra kényszeritené, hogy a közös gyermeküket elvetesse a párja.Ha nem védekezett vállalja a felelősséget.Hihetetlen milyen emberek vannak...
2021. aug. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!