Hirtelen rosszullét, terhes lennék?
Figyelt kérdés
már nyolc napja késik a menszeszem tegnap elött teszteltem negativat,eddig tompán szédültem meg kaja után hirtelen rosszullét jött rám,hányinger meg szédülés 24 napos a ciklusom.akkor most mi van????2010. aug. 30. 13:50
1/13 anonim válasza:
Hát most a szokásos válasz:Lehet h korai volt a teszt csinálj mégegyet reggeli pisiből.Ha az is negatív akkor irány az orvos.Akár hormonprobléma is lehet.
2/13 A kérdező kommentje:
eddig renszeres volt pontosan jött meg ugyanis tavaly novemberben állitották be gyógyszerrel.
2010. aug. 30. 14:14
3/13 A kérdező kommentje:
már 13 napja késik és még mindig semmi folyásom nincs.semmi jele hogy meg akarna jönni.tegnapi teszt negativ.
2010. szept. 4. 18:35
4/13 A kérdező kommentje:
meg most a hőm 37.2
2010. szept. 4. 18:36
5/13 anonim válasza:
Lehet még korai a teszt nem mindig mutatja ki..eddig soha nem is késett ?hanyadik napon tartasz most ?hány napja késik ?A szédülés és a hányinger általában az elsö tünetek közé tartozik bár kinél hogy ,sok mindentöl lehet ..amúgy szeretnél babát?Én is hasonlóképpen vagyok most a 33.napon tartok (mármint 6 napja semmi..)
6/13 A kérdező kommentje:
utoljára juli 30.án volt meg augusztus 8-ig voltam együtt a párommal.13 napja késik
2010. szept. 4. 18:59
7/13 A kérdező kommentje:
igen szeretnénk babót
2010. szept. 4. 18:59
8/13 anonim válasza:
Szeretnél babát, akkor nagyon nagyon drukkolok neked, hogy a teszt végre pozitív legyen!
Majd írd meg mi lett, vagy estetleg mit mondott a doki, ha nem lettél terhes!KITARTÁS!
9/13 anonim válasza:
Szerintem eddig ha soha nem késett akkor terhes vagy ..mikor teszteltél amúgy ?
10/13 A kérdező kommentje:
tegnap teszteltem.még sosem késet ennyit.bizom benne én is hogy babó
2010. szept. 4. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!