Ez száradási csík?
A ciklusom 11. és 12. napján együtt voltam a párommal. Elment bennem mind2szer. Utána más ok miatt nem tudtunk együtt lenni. Mára vártam, nem jött. Elég pontos a menzeszem. Ez túl halvány, száradási csík? Lehet pozi? Teszt után 5 perccel lett ilyen. A vérzésem nem jön.
Hasszúrka van, a cicim nagyon be van duzzadva, de az nálam premens tünet.
Nem ez volt az első próbálkozásunk. Ebben a hónapban tudtunk csak 2x együtt lenni, egyéb okok miatt. Szerintem nem illendő ilyet írni, mert az is megeshet, hogy akinek írsz évek óta vár a babára.
A teszt x-epil.
Nem vettem magamra. Szerencsére mi sem évek óta várunk, de meglehet, hogy valaki igen.
Azért ez egy elég kényes téma a legtöbb nőnél, nem árt finoman megközelíteni.
Köszönöm!
Saját szempontjából nyilván igazságtalannak érzi az, akinek nem jön össze.
Viszont én ettől még nem tudom igazságtalannak érezni, hogy nekem sikerült.
Az élet nem igazságos????
Basszus együtt voltak kétszer pont ovulació előtti napokon szerettek volna babát sikerült nekik...
Örülnek neki!!!
Mi nem igazságos??
Mondom úgy, hogy több évet vártam a gyermekemre...
Ez nem igazság kérdése
Mi is hónapokat vártunk babára,mindig figyeltem magam,hogy mikor lesz az ovulációm,de ugy belefáradtam,annyira elkeseredtem,belebetegedtem
Elengedtem már lélekben az egészet
Férjem kapott egy nagyon jó állás ajánlatot külföldön,amit kár lett volna kihagyni,mivel házvásárlás elött álltunk,tényleg jól jött a plusz pénz
2 havonta jöhetett haza... 4 napra,és egyetlen egy együttlétből fogant a kislányunk
Egy csoda volt,nem gondoltam volna,mai napig elérzékenyülök
Eddig minden ok. Következő héten megyek UH-ra, akkor már remélhetőleg lesz szívhang :)
Csináltam azóta 2 tesztet, 2-2 nap eltérésel és nagyon pozik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!