Nagyon régóta nem jön a baba, el is vagyunk már hidegülve, megfordulna a fejeteben, hogy estleg mással sikerülne a párotok mellett?
Nem, minek akarod magad mellé kötni azt akivel elhidegültetek, pláne egy másik férfi gyerekével?
Vagy lehet, hogy rosszul értelmezem, de a lényeg, hogy ha tényleg ez a helyzet, akkor váljatok el, így új lehetőséget kaptok, hogy megtaláljátok újra a boldogságot külön-külön.
Én is gondolkodtam a "mással" dolgon, és rájöttem hogy a férjemnek és nekem akarom a babát. Voltunk kivizsgáláson, és ő fenn is akadt a szűrőn, kevés volt a sperma száma. Kapott kezelést, kontroll ujabb gyógyszer, és semmi. Aztán mondta az orvos hogy szünetet kell tartani a kezelésbe, és mikor már nagyon nem számítottunk rá SIKERÜLT!!! Már 27hetes állapotos vagyok!!! 5 évünkbe tellt.
Tedd fel a kérdést magadnak, babát akarsz, vagy vele, vagy akár nélküle?
De semmi képp titkon mástól!!!
Állítólag nagyon sok apa neveli a nem saját gyerekét Magyarországon amiről nem tudnak (orvos mondta), de én azt mondom hogy úgy is kiderül. Akár vércsoportból(ezt ne kérdezd de van rá esély), vagy gyanuper (DNS vizsgálatot már postán is be lehet küldeni, név nélkül).
Gondolj bele, hogy a gyereked 10, vagy 15 éves és kiderül. Elveszti az apját. Márpedig biztos lehetsz benne hogy elfordul tőle. Nekem volt srác ismerősöm, aki csináltatott DNS tesztet, és sajnos kiderült. Igen, és elfordult a 10-12 éves lánytól. Rettegnél egy egész életen át, nehogy kiderüljön? Szerintem ezt te nem gondoltad át!!!!
Nem vagy még elkésve, tűzz ki valami célt, amit el tudsz érni, hogy sikered legyen. Elvonja a figyelmed a baba témáról. Én lefogytam 15 kilót (kellett), és sikerem volt. Kapatam a bókokat, férfiaktól, nőktől egyaránt. Ez elvonta a figyelmem, nem volt már a görcsösség az együttlétekbe, élveztem az életet. Én azt mondom ez segített :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!