Anyukák! Hasonló cipőben? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Nos a történetem úgy kezdődik ,hogy el mentem rákszűrésre. Tudni kell hogy a havi vérzésem rendszertelen. Legutóbb májusban látogatott meg. Ez mindíg is így volt. Hormon problémáim vannak de ez mindegy is. Nos vizsgálat közben közli velem az orvos hogy valószínűleg várandós vagyok. És úgy néz ki hogy ott bizony kettő petezsáknak tűnő dolog látható, így valószínű iker terhesség áll fent. De ezt nem tudja biztosra mondani mivel annyira picike az egész. Azt mondta az orvos hogy azért nézzek már 1 terhességi tesztet itthon. És egy hét múlva ha megyek azt vigyem magammal. Ez meg történt. Az első teszten nagyon nagyon halvány lett a csík. Tényleg halvány de ott van. El is kezdtem örülni. Ma pedig gondoltam veszek még egyet hogy hátha azon erősebb lesz. + Vettem egy digitálisat is. Nos a sima tesztet nem csináltam meg még. De a digitális negatív lett. Most igazából jobban összezavarodtam. Valakinek volt hasonló? Terhes lett?2021. aug. 26. 17:14
22/22 A kérdező kommentje:
Nem azóta még azt sem látják....
2021. okt. 2. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!