Ovuláció napja mennyire tud eltolódni? Akkor most előbbre válhatom a nem vártat is? 21. napi vérvételemre is előbb kellene mennem?
Figyelt kérdés
Átlag 28 napos ciklusaim vannak, de mióta aktívan próbálkozunk hol előbb, hol később jön meg 1-2 nappal. 14. napon szokott pé-m lenni, érzem is. 2 ciklusban néztem lh teszttel, először 14, majd 15. napon volt ovum. Ebben a ciklusban voltam 4. napon vérvételen és megyek 21. napon, így nem terveztem lh tesztelni, csak 2 db van itthon, lehet el sem kaptam volna vele a pozitívat.
Tegnap 12. ciklusnapon voltam csak, de egész délutántól ma reggelig éreztem a szokásos ovu fájdalmat és nagy mennyiségű termékeny nyákom volt tegnap. 21. napi vérvételre 7 nappal ovu után kell menni, nekem akkor az sem arra a napra esik.
2021. aug. 26. 12:28
1/3 anonim válasza:
Ilyenkor javasolt LH tesztet használni, kellett volna, hogy vegyél. A pé bármennyit és bármikor tolódhat. 7-9 nappal ovu után kell a vérvétel, utána bizonytalan az eredmény meg előtte is. Ovu után fix napra jön a mensi is. Ha korábban van pé, korábban leszensi is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Az orvos azt mondta mindenképpen 21-23.napon menjek semmi többet. Mivel a 21.napom péntek így nem is tudok hétvégén. Most számoltam az is 9 nappal ovu után van ha valóban tegnap/ma volt.
2021. aug. 26. 14:03
3/3 anonim válasza:
Akkor az még belefér. A doki a 28 napos ciklusoddal számolt ezért mondta azt amit. Neked a 21. Napi körül a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!