Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez ilyen kell legyen vagy...

Ez ilyen kell legyen vagy babát is jelezhet?

Figyelt kérdés

Pár napja láttam itt gyakorin hogy az ovulációs tesztet akár josló tesztnek is használhatjuk,ezért bátorkodtam kiprobálni.

Ez a hónap volt az első hogy ovu teszteltem de nem lett pozi ,van egy appos naptáram ami szerint 3 nap van még a menstruációhoz de abban egyáltalán nem bizok csak van hogy legyen mert már egyszer átvert . Menstruációm nem tudom mikor kell megjöjjön mert mikor ekkor mikor akkor jön meg de szerintem hétvége vagy jövöhet elején .

17-én volt a legerösebb az ovu tesztem ma meg ilyen és most nem tudom hogy ilyen kell legyen alapból vagy lehet valami .

[link]

[link]

2021. aug. 25. 17:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor nekem ez a hónap se sikerült :(
2021. aug. 25. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hulyeseg erre használni az lh tesztet, mert lh hormon mindig van a szervezetben, ergo mindig előjön a második csík.
2021. aug. 25. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Az Lh-teszt jószesztként is ugyanúgy működik, mint rendesen, tehàt a terhesség esetén pozitív teszt is azt jelenti, hogy két ugyanolyan erős csík kell, hogy legyen. Nem “veszi át” a terhességi teszt funkcióját, tehát hogy a halvány vonal is számít. Nem számít, ez minden esetben negatív. Amúgy meg általában amikor pozi az LH terhesség esetén, pozitív a terhességi is.
2021. aug. 25. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Ja, és lemaradt: nem minden esetben pozitív az LH terhesség eseten, elvégre nem arra való. Erre ne alapozz.
2021. aug. 25. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!