Miért írják kivétel nélkül minden egyes halvány pozitív tesztre azt, hogy negatív? Ennyi rosszindulatú ember van?
De látod, utolsó te is ezt csinálod. Neked negatív, akkor akárki kérdezi, tuti negatív.
Nekem meg 2 gyerekem van, képzeld el, mindkettő halvány pozi volt első tesztelésre és igen, idő előtt teszteltem, mert nagyon izgatott voltam már és nem bírtam várni. Nem vagyok hülye, tudom, ha pozitív, akkor sem biztos, hogy sikerül kihordani a babát, de a kíváncsiság erősebb volt. Attól még az a teszt pozitív volt.
Fel is töltöttem ide (már ennek sok éve, nem találom a kérdésem) és 10-ből 10-en azt írták, h negatív, pedig egyből láttam, hogy halványan ott van.
1 hónap alatt egyetlen egy halvány pozitívat láttam itt. (Nem azt, amit linkeltél)
Ha pozitív egy teszt, akkor a kontroll csíkhoz hasonlónak kell kijönnie. Amit te látsz, az a reagens helye, ami bármilyen folyadék hatására megjelenik ennyire, mint amit linkeltél is.
(Ha bárki elolvasná a használati útmutató eredmény leolvasása bekezdést, fel se tennék ezt a sok negatív tesztes fotót...)
A becsapás meg az lenne, ha azt írná valaki is egy ilyen tesztre, hogy pozitív.
Én szoktam bíztatni, a halvány pozikat, de csak amin látszik, hogy színe van. meg nem hátrány, hogy szintén 10-en éve millió tesztet csináltam és igen is látszik, mi az ami csak reagens vagy mi az amit órákkal később fotóztak. Az, hogy látszik valami a teszten, az még nem egyenlő a pozitív teszttel. Pozitív akkor lesz, ha nem kell ide kitenni megkérdezni.
Ettől szerintem sem rosszindulatú senki. Csak válaszolunk a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!