Inszeminációra kellene mennem de munkanélküli lettem, mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Szeretném kérni a segítségét, bárkinek akinek tanácsa, jó ötlete van mit lehet ilyenkor tenni. A 2. inszem. lenne, de állásinterjún megkérdezik. hogy van e már gyereke,ill. mikor szeretne?Könyvelést tanultam,de fogalmam sincs mit csináljak most, hazudozzak,hogy 34 évesen még ráérek a gyerekkel?Vagy mondjam meg az igazat, de akkor fel sem vesznek...Segítsetek!!!Előre is köszönöm mindenkinek!!!2010. aug. 30. 11:48
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nem mehettem egyből lombikra...még ha szerettem volna akkor sem!!!Mivel az összes eredményeink jók voltak,/a 3.év végére/ a doki(Káli int)kötelezett, hogy inszemre. menjek.Annyi " kedvezményt" adott, hogy nem muszáj 6 inszemet. végigcsinálnom, talán 3-4 után, jöhet a lombik...
Kedves "harmadik"köszönöm hogy gondoltál rám.
Klári
2010. szept. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!