Van vagy nincs 2.csík?
Figyelt kérdés
Nem tervezünk babát, de 4 napja késik az amúgy pontos havim. Ma reggel csináltam 1 tesztet, aminek szerintem egyértelmű pozinak kéne lennie már ha baba lenne. Ennek ellenére egy kétes és nem megnyugtató eredmény született. Férjem szerint odaképzelem. Valóban nem meggyőző.2021. aug. 25. 09:28
4/18 anonim válasza:
Látom ,hogy miről beszélsz kérdező,látom azt a nagyon halovány csíkot,de szerintem is negatív. Vagy csinálj másfajta tesztet.
5/18 anonim válasza:
Nekem volt ilyen tesztem, én is reménykedtem, de sose voltam terhes.
Kívánom, hogy neked baba legyen belőle!
6/18 A kérdező kommentje:
Most inkabb egy negatívnak örülnék, szóval boldog vagyok a választóktól. Egyetlen tesztem volt itthon. Ha még késik továbbra is, veszek másikat. Ez vmi noname teszt volt.
2021. aug. 25. 09:45
7/18 A kérdező kommentje:
5-ös köszönöm, Neked is a legjobbakat kívánom, de én jelenleg nem tervezek babát. Persze tudom a védekezésünk nem 100%-os bár mindig igyekszünk figyelni mindenre.
2021. aug. 25. 09:46
8/18 anonim válasza:
Ismeteld meg a tesztet holnap reggel. Nekem is volt ilyen tesztem
10/18 anonim válasza:
Nekem szinte majd nem minden tesztem ilyen volt eddig, és ez mindig negatív 😊😊 szóval szerintem ez negatív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!