Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt kérdés. Pozitív vagy...

Teszt kérdés. Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gyakorlott tesztelő és azt szeretném megkérdezni hogy tesztelésnél számít az eltelt idő? Kb. 10-12 perc után lett szép erős a 2. csík.....Ez pozitív vagy negatív...a dokim szerint rögtön meg kell jelenni a csíkoknak, akkor pozitív...........A negatív határozottan egy csíkos marad fél óra múlva is?

A menzeszem késik 5 napja....és bocsánat a buta kérdésekért de teljesen meg vagyok zavarodva......

2010. aug. 30. 10:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív. Úgyhogy gratulálok:) Én a menzesz kimaradása után kb. 1 hét múlva mentem először, 5 hetesen, és akkor már a doki is meg tudta erősíteni.
2010. aug. 30. 18:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok....a mai reggeli tesztem szép pozitív lett 3 percen belül..

Köszi a véleményeket, és kitartást kívánok minden várakozó és vetélésen átesett leendő anyukának...

2010. szept. 1. 08:29
 13/14 anonim ***** válasza:
gratulálok,jó egészséget nektek!
2010. szept. 1. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
szívből gratulálok:D! Jó egészséget Nektek!
2010. szept. 1. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!