Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön a baba?

Miért nem jön a baba?

Figyelt kérdés
4 és fél év sikertelen próbálkozás,megannyi vizsgálat után ,mindketten egészségesnek nyilvánítva és még sem tudok teherbeesni. Most próbálom az aviva tornát.Esetleg valakinek tapasztalata? Ötlete? Bármi segítőjellegű tanácsot elfogadok. Köszönöm!

2021. aug. 23. 18:41
 1/7 A kérdező kommentje:
2015ben császárral született a kisfiam,spontán teherbeesés volt.Azóta sajnos nem sikerül kistesónak jönnie.Az orvosok szerint minden rendben van a császárral plusz már régen volt...tehát az sem akadály,spermiumok tüszők peték átjárhatóság minden rendben... és ma reggel ismét a negatív teszt... Nagyon kétségbe vagyunk esve...
2021. aug. 23. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Hormonokat néztek? Lehet, hogy nem vastagszik meg eléggé a nyálkahártya, és megtermékenyül a pete, de nem tud beágyazódni.
2021. aug. 23. 19:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen azon is túl vagyunk többszörösen is.Méhnyálkahártya is rendben van...
2021. aug. 23. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lelki ok? Én arra is gyúrtam.
2021. aug. 23. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Meddőségi centrum, és inszemináció, vagy lombik.
2021. aug. 23. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Stressz? Nálunk az egyik fő ok tuti az volt...aztán elengedtem 3 év után, lefoglaltam magam és szinte azonnal jött.
2021. aug. 23. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Csaladallitason a lelki okot tok jol lehet oldani.

Kivizsgalasok kozul miken voltal pontosan?

Mi ket evet vartunk a tesora, az elso azonnal sikerult, elotte aviva tornaztam, dietaztam (IR-dieta), csaladallitason voltam a felkeszulos honapokban, a masodik elott ezeket nem csinaltam ugyanigy. Az aviva torna nagyon jo cucc, nekem szuperul rendezte anno a ciklusom.

2021. aug. 24. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!