Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetek hogy terhes...

Reménykedhetek hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, és a véleményetekre lennék kíváncsi! 2 hónapig május júniusban szedtem a closty nevű gyógyszert hogy helyreállítsa a menszimet! Tök jó is volt helyreállt 29.napra pontosan! Előtte 2 nap barnázás utána 29.nap menszi! Na most a 29napom az szombaton volt! Azóta sem jött még meg (aminek örülök) de én gyagyás a 26.napon csináltam délután tesztet ami negatív volt mondjuk másra nem is számítottam! Délután is kevés pisivel is menszi előtt! Na a lényeg hogy ma vagyok a 31.napomon és még mindig nem jött meg! Nem érzek semmit, csak viszket a mellem, meg menszi szerű görcseim vannak menszi nélkül! De viszont fehér folyásom az van! Színtelen szagtalan, csak van! Akkor nem vagyok terhes ha folyásom van menszi helyett?

Válaszotokat előre is köszönöm:)

2010. aug. 30. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:

A folyás nem mérvadó hogy van vagy nincs nincs köze a terhességhez.

Reggeli pisiből tesztelj a napokban.

2010. aug. 30. 09:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Tesztelek valamelyik nap csak félek a negatív teszttől, és úgy örülök hogy eddig nem jött meg! Na majd kiderül szerdáig vagy csütörtökig erőt veszek magamon és megcsinálom!
2010. aug. 30. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Reménykedhetsz! Szorítok neked, én vasárnapra nem várom. Görbét vezetsz? Fent van a hőd?
2010. aug. 30. 09:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem hőmérőzök! Régen csináltam,mi már 2 éve próbálkozunk sikertelenül! Bár ahogy anya mesélte nekik is 2év után jött össze nővérem! "Hátha örökletes" :))

Ti mióta próbálkoztok? Sok sikert kívánok nektek is!

2010. aug. 30. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok

nem kell félni a - teszttől..

szeptember elsején kezdem mérni a hőmet és októbertől próbálkozunk.

eddig egy élő baba egy vetélés a mérlegem.

Drukkolok Neked!!!!

2010. aug. 30. 09:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok! De félek a csalódástól! Nem tudom mikorérdemes megcsinálni a tesztet! Úgy gondoltam szerda csütörtökig erőt veszek magamon és ha addig semmi akkor teszt! :)
2010. aug. 30. 10:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez elsősorban rajtad múlik.

Ha még nem érzed magad késznek hozzá még nem kell erőltetni a tesztet.

2010. aug. 30. 10:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Tényleg ne félj a negatív teszttől. A korábbi tesztelést nagyon hamar csináltad. Jól értem, hogy júliusban már nem szedtél clostit? Én azt hallottam, hogy sokan pont a closty kúra utáni hónapban estek teherbe!A helyedben 35.napig tesztelnék.Én a terhességemet pont a bővebb folyás miatt vettem észre!Sok sikert!
2010. aug. 30. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
A folyásnak tényleg nem sok köze van a terhességhez. És egyetértek, ne félj a negatív teszttől, mostmár nyugodtan tesztelhetsz. Szorítok! Majd írd meg az eredményt.
2010. aug. 30. 18:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat édesek vagytok! Gondoltam leírom nektek hogy ma még mindig nincs semmi, hála Istennek nem jött meg, de tesztet nem mertem csinálni! Majd szerda csütörtök vagy péntekig várok inkább! Majd írok
2010. aug. 31. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!