Miért élnek nemi életet azok, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hogyan lehet teherbe esni? 🤦♂️ Egyenként nem lehet terhes.
2021. aug. 23. 13:04
2/13 anonim válasza:
Biztosan nem lett terhes. Ahhoz minimum bele kellene kerülnie az ondódnak a hüvelyébe.
2021. aug. 23. 13:11
3/13 anonim válasza:
Kérlek írd le de őszintén, hogy miért gondolod,hogy ettől teherbe eshetett?Felvázolnád? Hogyan képzeled ezt el?
2021. aug. 23. 13:12
4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan tisztálkodnak a nők ott lent.
Csak féltem valami úton ott maradt valami a kádban és rossz helyre kerül.
2021. aug. 23. 13:30
5/13 anonim válasza:
Olvasgass a neten, hogyan lesz terhes egy nő. Halvány lila fogalmad sincs az egészről ami baromira ijesztő. Ne szexelj amíg nem tudod hogyan müködik a férfi és női test. Pedig ezt az iskolában is tanítják. Az is csoda, ha tudod hova kell dugnod a lábad közt lifegő szerszámod...
2021. aug. 23. 13:39
6/13 A kérdező kommentje:
Meg fogadom a tanácsod, túl korai volt ez nekünk, köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 23. 14:03
7/13 anonim válasza:
Hormonmentes YT csatorna, nézegessétek a videókat mindketten.
2021. aug. 23. 15:43
8/13 anonim válasza:
#7es
Az a csatorna már rég nem működik! Egy videó sincs mar a Youtubeon egy jó ideje!
2021. aug. 23. 16:40
9/13 anonim válasza:
#8 valóban 2 évvel ezelőtti az utolsó videója, de attól még nem törölte őket, amik vannak, azok még mindig hasznosak és szerintem jók továbbra is. Érdemes megnézni őket.
Amúgy kérdező, ennyitől egészen biztosan nem lesz terhes. Fürödni nem tudunk úgy, hogy abból baba legyen. Még nyilvános uszodában egy recskaparti után sem. Ez nem így működik.
2021. aug. 23. 16:43
10/13 anonim válasza:
8-as A csatorna működik, csak ritkán van új tartalom rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!