Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostibegyt után muszáj...

Clostibegyt után muszáj ultrahangra menni?

Figyelt kérdés
Mondta az orvosom, hogy ha babát szeretnénk menjek vissza mert inzulinrezisztenciám van és még mindig késve jön meg a gyogyszer ellenére is de feljebb nem akarta emelni a napi 500mg Merckformint. A lényeg,hogy akkor kiírja ezt a gyógyszert vagy hasonlót. Sokat olvastam róla és általában a ciklus 1-5.napjától kezdik szedetni 5 napig és ugyanúgy a 14. Nap körül kell próbálkozni. Ez be is állíthatja a menstruációmat ha nem jönne össze már az első hónapban? A másik kérdésem az lenne hogy muszáj vissza menni a nőgyógyászhoz, hogy megnézze van e peteérésem UH-n? Köszönöm a segitseget 🙂
2021. aug. 23. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a gyógyszer nem állítja be a menzeszt. Arra van, hogy a peteérést támogatja. Elvileg ajánlatos uh követés, mert túl stimulálhatja a petefészkét, de sok orvos felírja anélkül is. Régen sem volt uh… Nekem is felírták, csak előtte volt egy uh ahol megnézte, vannak e cisztáim.
2021. aug. 23. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha hamarabb és normálisan lesz peteérésem,tehát a 14. nap körül akkor hamarabb is jönne meg nem? Vagy 40 nappal kéne számolnom és akkor a 18-20. nap körül próbálkozni?
2021. aug. 23. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem megnyújtotta pár nappal a ciklusom.

Peteérést segíti, 3 hónapnál tovább nem is ajánlott szedni, szünetet kell tartani. Érdemes uhra menni, mert egy petefészke bánhatja az embernek, ha túlstimulálódik és nem veszik észre. Abbahagyás után még két hónapig van hatása.

Használj mellé lh tesztet és akkor tudni fogod mikor jön meg a havid. Ha korábban van ovu akkor a mensi is hamarabb jön, ha később akkor később. Ovu után fix napra jön mindig a mensi. Ez az egy dolog állandó. Az ovu kb egy bekapcs gomb.

A closty van akinek segít van akinek nem. Igazából, peteérést valóban csinál, de ettől még nem biztos, hogy lesz terhesség is. Én nem szerettem, hogy ezzel akart tömni a doki, nyilván oka volt, hogy miért nincs peteérés. Nekem a pajzsmirigy alul müködése és az IR volt a ludas. Ahogy kezelni kezdtük és ment a diéta plusz a gyógyszer, jött a baba is hamar.

Kitartás hozzá!

2021. aug. 23. 11:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, Köszönöm. Szeptember 5.-ére kaptam időpontot és tegnap lett vége a menstruációmnak úgyhogy gondolom kb. októbertől probalkozhatunk majd így ezzel a segítséggel, addig is rendelek ovu teszteket 😁
2021. aug. 23. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!