Ki használt Clostibegyt és milyen tapasztalat illetve siker volt vele?
2.kura sikeres volt
Most lesz 2 éves. :)
Nem volt panaszom, annyi h nagyon elvekonyitotta a mehnyalkahartyamat, 4mm volt a 16.cikludnapon.
Keses után 7 nappal mentem progeszteronért, és akkor 9mm volt plusz petezsak.
De igyis sikerült.
Pedig amúgy szedtem 800mg e vitamint 5.ciklusnaptol a 27.ciklusnapig (pozitív teszt napjáig)
Én nem kaptam mellé tüsző repeszto szurit mint sokan.
Egy tipp anélkül h ne csinálná uh kovetessel, ne fogadd el a kezelést.
Hát ez szép. Mondjuk nem első h ezt olvasom/hallom.
Ha túl stimulál, akkor megrepedhet a petefészek és bele is halhatsz.
Ulrahangos követés nélkül tilos ❌ ezt a gyógyszer felirni... :(
1#
Igen szedtem e vitamint, mert a closty megeszi kb a mehnyálkahartyát.
Ezt nem is gondoltam volna,hogy ez ilyen veszélyes. Doki mivel látta a görbéimet ..és nagyon nincs peteérésem...bár semmi ultrahangot nem csinált (görbe alapján), így felírta ezt a Clostit és mesélt róla hogyan hat az agyalapi mirigyre és hogy kihozza a peteérést....igazából semmit nem mondott mást.
Gratulálok a picihez ;)
Az kemény... Görbe alapján gyógyszert írni? Nekem előző babámnál volt 3 hónap de minden alkalommal akármit csináltunk nagyon vékony volt a nyálkahártya, utána 3 hónap szünet majd újra próbáltuk volna. A 2. szünetmentes hónapban jött össze a kisfiam, de még ekkor is épp elég volt a vastagság.
Most tesó miatt épp túl vagyok az első closti hónapon, szintén vékony nyálkahártya, ma jött meg. Ugyanaz a terv mint az előző terhességnél.
Én 2 hónapig szedtem, peteérésem lett tőle, de baba nem...nekem agyrém ez a bogyó előzetes vizsgálatok nélkül.
Nincs peteéré? - Adjunk clostyt.... inkább azt kell kezelni ami miatt nincs peteérés.
Tény, hogy sokaknak sikerül clostyval, de nekik valsz nincs olyan szintű háttérbetegsége.
Nekem pajzsmirigy és IR volt a háttérben, amint azt kezelték, terhes maradtam. A closty elég erőszakos módszer, a nem törődöm dokik részéről. Én dokit is váltottam és milyen jól tettem.
Bocsánat a negativitásért, de mi is 7 évet vártunk a csodánkra, így ezek az én tapasztalataim. Minimum egy hormonvizsgálat ciklusban mielőtt teletömjük a szervezetet felesleges hormonbombával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!