Rossz az ovu teszt? :O mit csináltam rosszul? Prima márkájú DM-es ovu teszt, tegnap még ilyen volt (felső) várom hogy elkapjam mikor pozitív, ma meg ilyen. Kijelzőt nem érte semmi, pohárból vettem a mintát.
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 18:09
2/8 A kérdező kommentje:
Élőben jobban látszik, de a képen is át jön, hogy keresztbe elkenődött egy hosszú halvány rózsaszín csík
2021. aug. 19. 18:11
4/8 anonim válasza:
nalam is. volt már ilyen. Szerintem az a fajta ami neked
5/8 anonim válasza:
Rossmannos facelle tesztet próbáld ki.
6/8 AlexandraL22 válasza:
Szia nekem mindig jol lathato ha pozi. Easy@home ovu tesztek nemtudom milyen erosseguek.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kifogom mindkettőt próbálni!
2021. aug. 20. 18:15
8/8 anonim válasza:
2. Hibas.. nem csináltál semmit rosszul
En hcg tesztet vettem ilyen markajut.. es 2 nap utan kb negativ lett,elotte tesztjeim pozik..
Jo beparaztatott. Szaladtam venni meg es az mar szépen mutatta. Szoval ezek szerint sok a hibas teszt benne. Nem eri meg ha folyamatosan akarod csinalni rendelj netről david tesztet sokkal jobb mint ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!