Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom uncsi már és rengeteg...

Tudom uncsi már és rengeteg ilyen kérdés van már itt de van olyan aki menzikor esett teherbe?

Figyelt kérdés
Még mielőtt bárki elítélne hogy milyen undorító így szeretkezni, hozzátenném hogy 2hónap után jött férjem haza a külföldi munkából ami nálam pont a menzi első napja volt így hát szeretkeztünk. 7napig tart a menzeszem, viszont úgy tudom hogy a beágyazodás a 6-7.napon történik. Tesztet még nem csináltam hisz van még 17 napom a következő ciklusig. Szerintetek?

2021. aug. 19. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Barátnőm az utolsó napján esett teherbe.
2021. aug. 19. 08:51
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
Te írod, rengeteg ilyen kérdés volt. Akkor minek írod le 28ezredszer?! 🤔🤣
2021. aug. 19. 08:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért mert egyikse volt az én szituáciomban :)
2021. aug. 19. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem erre kb annyi esély van, mint helyes óvszer használat mellett teherbe esni
2021. aug. 19. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó napjan lettem terhes az első fiammal.
2021. aug. 19. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Esély nem sok van, mert ugye jóval a normál peteérés előtt volt az együttlét. Viszont bármikor bekövetkezhet spontán peteérés pluszban. Ritka, de nem lehet kizárni.
2021. szept. 17. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!