Mitől lehet, hogy menstruáció helyett csak pecsételés volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Hátha valaki jobban ért ezekhez, mint én és tud segiteni.
Kérdésem a következő:
Nem várt napján és másnap volt egy nagyon minimális pecsételgetés, csak papíron látszott. A hasam ugyanúgy fájt, gyógyszert is kellett bevennem annyira görcsöltem.
Viszont azóta sem jött meg, 9 napja késik és jele sincs, hogy meg akarna jönni.
Szerintetek ez mitől lehet?
2021. aug. 19. 07:18
11/19 anonim válasza:
Szia kérdező, miújság van?? :) erősödött a teszt?? :)
12/19 A kérdező kommentje:
Szia. Két hete késik. Tegnap voltam orvosnal, utána az összes teszt negatív lett. Az orvos babát nem látott
2021. aug. 24. 17:51
13/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :(. Én múlthónapban jártam így 60napra jött meg és a doki azt mondta hogy az egy olyan hónap volt hogy kimaradt sose volt ilyen pont most amikor babát szeretnénk, szépen meg viccelt a testem 🤦♀️🤦♀️ nem mondott semmit a dokid esetleg hogy mitől nem jön meg??
14/19 A kérdező kommentje:
Pcos gyanú van. Én ugye az sok hormongondot tud generálni :/
2021. aug. 25. 18:05
15/19 anonim válasza:
Remélem minden rendben lesz nállad 🙏🙏
16/19 anonim válasza:
Kedves kerdező,lett azota baba?
17/19 A kérdező kommentje:
Szia :)
2023 márciusában pozitív lett a teszt 2 év próbálkozás után, de májusban 10 hetesen elvesztettük őt. Nem született gyermekünk azóta, mióta a kérdés kiírásra került.
Ha idén sem jön össze megyünk vissza a meddőségi centrumba (márciusban már minden vizsgálat készen volt, májusban lett volna az első beültetésem)
2023. jún. 30. 17:53
18/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom
:( kivánom hogy sikerüljön
19/19 A kérdező kommentje:
Koszonjuk 🥰
2023. jún. 30. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!