Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet, hogy menstruáció...

Mitől lehet, hogy menstruáció helyett csak pecsételés volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Hátha valaki jobban ért ezekhez, mint én és tud segiteni.

Kérdésem a következő:

Nem várt napján és másnap volt egy nagyon minimális pecsételgetés, csak papíron látszott. A hasam ugyanúgy fájt, gyógyszert is kellett bevennem annyira görcsöltem.

Viszont azóta sem jött meg, 9 napja késik és jele sincs, hogy meg akarna jönni.

Szerintetek ez mitől lehet?

2021. aug. 19. 07:18
1 2
 1/19 Katona Dius ***** válasza:
78%

Kérdés: Élsz nemi életet? Használtok bármilyen fogamzás gátló módszert?

Ha élsz, mégha fogamzásgátlzótok is, csinálnék egy tesztet.

Ha nem, akkor orvos!

2021. aug. 19. 07:27
 2/19 A kérdező kommentje:

Élek, igen. Konkrétan nem is védekezünk. Szabad utat adtunk a babának miután megtudtuk, hogy pcosem van és valószínű nehezebben lesz családunk.

Ma reggeli teszt negatív

2021. aug. 19. 08:12
 3/19 Katona Dius ***** válasza:
Várj vele egy két napot és próbáld meg újra, Ha negatív megint, szerintem beszélj egy orvossal, biztos ami biztos.
2021. aug. 19. 22:42
 4/19 anonim válasza:

Azt nem írtad, hogy teszteltél-e, de gondolom igen.

Én is így jártam most, csak még csak hét napnál tartok, mindenképpen tesztelj szerintem 1-2 nap múlva. Aztán ha negatív, akkor mindenképp menj el dokihoz, hátha tud valami okosabbat mondani. (Ha + akkor is menj)

Esetleg stresszeltél mostanában többet, mert még az is lehet az oka.

2021. aug. 22. 08:35
 5/19 A kérdező kommentje:
Kommentben írtam, csütörtökön reggel negatív lett. Egyébként még mindig nem jött meg, kedden elmegyek orvoshoz mindenkepp
2021. aug. 22. 11:39
 6/19 A kérdező kommentje:

Jaa és stressz nem nagyon volt. Én arra gondoltam még, hogy akár lehetett az is, hogy az ovu nagyon kitolódott. Sokaknak volt, hogy a hcg teszt reagált az lh hormonra és ugye nekem volt egy nap mikor halvány pozitív lett a tesztem, másnap reggelre teljesen negatív. És ez pont akkor volt mikor volt egy kis maszatolás meg görcs.

Szóval az is lehet hogy azért késik ennyit mert a nem várt napja körül volt pe, akkor viszont most vagyok a 12dpon

2021. aug. 22. 11:47
 7/19 A kérdező kommentje:
Én sem hiszem még el, de halvány pozitív lett ma a tesztem
2021. aug. 22. 13:49
 8/19 anonim válasza:
Még pár nap, aztán ha erősödik időpontot kérhetsz nődokihoz 🙂
2021. aug. 22. 14:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Durva. Ennyit csúszott volna az ovu?
2021. aug. 22. 14:59
 10/19 anonim válasza:
Előfordulhat, vagy később indult be a HCG termelődés. Engem ezzel nyugtatnak. Ezért várok még a tesztcsik erősödésére
2021. aug. 22. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!