Mitől lehet, hogy menstruáció helyett csak pecsételés volt?
Sziasztok
Hátha valaki jobban ért ezekhez, mint én és tud segiteni.
Kérdésem a következő:
Nem várt napján és másnap volt egy nagyon minimális pecsételgetés, csak papíron látszott. A hasam ugyanúgy fájt, gyógyszert is kellett bevennem annyira görcsöltem.
Viszont azóta sem jött meg, 9 napja késik és jele sincs, hogy meg akarna jönni.
Szerintetek ez mitől lehet?
Kérdés: Élsz nemi életet? Használtok bármilyen fogamzás gátló módszert?
Ha élsz, mégha fogamzásgátlzótok is, csinálnék egy tesztet.
Ha nem, akkor orvos!
Élek, igen. Konkrétan nem is védekezünk. Szabad utat adtunk a babának miután megtudtuk, hogy pcosem van és valószínű nehezebben lesz családunk.
Ma reggeli teszt negatív
Azt nem írtad, hogy teszteltél-e, de gondolom igen.
Én is így jártam most, csak még csak hét napnál tartok, mindenképpen tesztelj szerintem 1-2 nap múlva. Aztán ha negatív, akkor mindenképp menj el dokihoz, hátha tud valami okosabbat mondani. (Ha + akkor is menj)
Esetleg stresszeltél mostanában többet, mert még az is lehet az oka.
Jaa és stressz nem nagyon volt. Én arra gondoltam még, hogy akár lehetett az is, hogy az ovu nagyon kitolódott. Sokaknak volt, hogy a hcg teszt reagált az lh hormonra és ugye nekem volt egy nap mikor halvány pozitív lett a tesztem, másnap reggelre teljesen negatív. És ez pont akkor volt mikor volt egy kis maszatolás meg görcs.
Szóval az is lehet hogy azért késik ennyit mert a nem várt napja körül volt pe, akkor viszont most vagyok a 12dpon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!