Mikor a legoptimálisabb az együttlét? Többi lent
Sziasztok ,már lassan egy éve próbálkozunk. Volt egy kémiaim sajnos és azóta semmi (6 hónapja)
Mindig ovutesztelek de sosem kértem tanácsot ,hogy jókor vagyunk -e együtt?
Tegnap összebújtunk, ma pozitív az LH. Ma vagy holnap, esetleg minden nap próbálkozzunk? Nektek ,hogy jött össze?
Nekem az előtte való együtt létből lett a fiam.
Meg a nem befejezett terhességek is
Átlagban 2-3 napig pozitív az ovu teszt, ekkor van a csúcson a figyelt hormon. Amikor elkezd csökkenni a szintje, várhatóan 12-36 órán belül történik a peteérés. Azaz a pozitív fázis utáni első negatív teszt után mehet az együttlét.
De gondolom egy év alatt már utánaolvastál, nem tudok többet mondani.
Kedves 4-es köszi ,hogy így unatkozol mert kb semmi értéke nincs a hozzászólásodnak a kérdésemre nézve. Szép napot..
A többieknek köszönöm :)
5-ös neked mennyi idő volt mire a fiad megfogant?
8 hó próbálkozás után volt egy missed, majd rá a 2 hónapban.
Nálunk a sperma nem volt az igazi, meg nem is jutott fel, így termékenységet segítő gél hasznalatával lett mind kettő terhesség.
5 voltam
Nem, neten olvastam utána, már inszemre készültünk, és hogy mondta nem jut fel a sperma, gondoltam adok egy esélyt neki.
5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!