Ez pozitív, vagy negatív, vagy csak száradási csik? (Szerintetek?)
Nem leszel lepontozva.
Védekeztünk. Van,hogy másképp is alakul.
Ezért sem nagyon akartam hinni a szememnek. Késik is egy kicsit....
2 lehetőség van:1.Megszakításos együttlét aminek eddig nem volt baba az eredménye de most mégiscsak becsúszott
2.Gumióvszer ami kiszakadt csak későn vették észre
Szia Kérdező!
Hogy vagy? Megjött esetleg?
Sziasztok!
Vettem tesztet, ma akartam újra megcsinálni, de reggelre megjött. (Tobb,,mint 5 hétre! Nagyon görcsölök és rettenetesen sok van)
33as az egy másik kérdés!
Nem akartam mást, csak , hogy többen,akik gyakrabban tesztelnek, véleményt mondjanak. Eléggé ráparáztam, amikor megláttam a tesztet. És ti is tudjátok, hogy ilyenkor az ember agya csak ezen kattog,, és szeretne minél hamarabb valamilyen infohoz jutni.Még akkor is, ha tudtam, hogy néhány nap múlva megismétlem a tesztet és abból többet fogok tudni.Jol esett, hogy néhányan válaszoltatok .Köszönöm nektek!Akik babavárás előtt állnak, sok sikert és jó egészséget kívánok.
Nem gondoltál arra, hogy azért megcsináld azt a tesztet?
Mert ha esetleg mégis pozi és a mensid is szokatlan, akkor vetélés lehet és bizonyos esetekben kell orvosi beavatkozás.
Miert is? Azért csináltam, mert késett,(és nem a megszokott menni előtti tüneteim voltak)
Persze, lehet akár vetélés is. Természetesen, ha nem leszek jobban, vagy rosszabb lesz orvoshoz megyek. Amúgy is szabin vagyok, ma pihenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!