3 napja elindult lefele a hom, ma reggel mar csak stagnal a 4 tizedes esesen, de meg a cover line felett van. Tesztem negativ, csak szaradasi csik van rajta. Mar az se erdekel ha megjon, csak legyen valami.. volt mar valaki igy?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 08:33
1/5 anonim válasza:
Felrakod a görbédet?
Mindig sikerül ugyanabban az időben mérned? Hányadik napon tartasz?
2/5 anonim válasza:
Én is.
Holnapra nem várom,már 3 napja azt érzem mindjárt megjön,hőm lentebb de még jó is lehet babához de teszt negatív.
3/5 anonim válasza:
Ha ennyit esik, akkor sajnos nincs baba. Ma-holnap meg fog jönni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vezetek görbét, csak felírom a hoimet. De mindent pontosan betartok amennyire tudom. Nagyon rossz alvo vagyok szoval elofordulnak nyugtalan ejjelek. Vagyis inkabb elofordul, hogy jol alszom... de szepen mutatta az ovut, es a visszaesest is. Azt en is elkonyveltem, hogy baba nincs, csak nem ertem moert nem jon meg :/
2020. jún. 8. 10:15
5/5 anonim válasza:
Lehet a front miatt, lehet szedsz valami vitamin ami kitolja, lehet sport, lehet hormonzavar, igazából bármi. Nekem múlt hónapban 3 napig esett a hő, mire megjött, nekem a barátcserje okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!