Volt már más is így?🤔
Először is 2 éve próbálkozunk már a babával...
A júliusi menzeszem brutál fájdalmas volt-talán még ilyen soha
A ciklusaim 28-majd 30 naposokra álltak be, mióta nincs gyógyszer csak körülbelül tudom,-meg ugye érzi azt az ember...nekem tünetek mindig vannak.
De most "kb" késik 2 napja- vagy csak tolódik nem tudom, de elvileg 13.-án kellett vna megjönnie.
Volt egy pici maszatolás,de minimális,meg ilyen nagyon halvány barnás-rózsaszínes színe volt.
Nagyon enyhén és csak néha görcsölök...(már 2.napja)pedig nálam ha ez elkezdődik akk.mindig megjön vagy aznap max másnap reggelre,de most semmi.
Persze reménykedem, hogy most sikerült, de tesztelni csak később szeretnék, ha már tutira kimutatja majd.
Esetleg valaki volt már hasonló helyzetben?
32/L
Én azt nem tudom felfogni, hogy te most nem akarsz gyereket vagy felelőtlen vagy. Mert ha az előbbi, akkor megértem, hogy nem mész orvoshoz ezzel a problémával, de ha az utóbbi, akkor pedig nem állsz készen a gyerekre.
Tudom, hogy ijesztő orvoshoz járni, tudom, hogy rossz ha arra mutatnak rá, hogy valami nem oké a testünkben, de már rég fel kellett volna keress nőgyógyászt, mert 30 fölött amúgy is sokkal nehezebb a teherbeesés.
Ha gyereked lesz és beteg, akkor őt sem viszed el orvoshoz, mert abban az évben már volt egyszer?
18asnak igaza van. Rengetegen mondják sok-sok év eredménytelen próbálkozás után, hogy megbánták, hogy nem indultak el hamarabb a kivizsgálások útján. Több évet elvesztegettek, és hamarabb eredményre jutottak volna, ha időben belekezdenek.
Tényleg, legjobb esetben kiderülhet, hogy minden rendben. Ha akartok valóban babát, akkor nem megéri?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!