Szerintetek ez normális ? Vagy mire számolhatok megjön vagy baba lesz ?
Figyelt kérdés
1 éve pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak nálam. Szedem is a gyógyszert rá így rendbe jött a TSH szintem , a dokim szerint akadálya nincs hogy gyerekem legyen . Ebbe a hónapba is együtt voltunk azon 3napon amikor peteérésem van . .2021. aug. 12. 10:10
1/12 A kérdező kommentje:
Egy hete visszatértek a gyógyszer szedésem elötti tünetek ( reggeli izzadás, hányinger, fáradékonyság ) amióta kezelik a Pm-et nálam nem volt ilyen tünetem . 12.dpon leesett a hőm 36,9re majd tegnap a 13.dpon fel ment 37,2re viszont mai nap 14.dpo 37 volt a hőm reggel mondjuk csak 5órát aludtam , tegnap pedig 7orát de ugyanabban az időben mértem minden reggel . Mennyire normális ez a hő ugrás . Még várok pár napot mert ma kell megjönnie de egyenlőre sehol , a cicim szokásos módon fáj egyéb tünetem nincs
2021. aug. 12. 10:10
2/12 A kérdező kommentje:
Vagy mitől lehetnek ezek a tünetek , egy éve amióta a Tsh szintem 1.4 körül van nem voltak izzadós éjszakáim , illetve több energiám is volt . Volt akivel ez előfordult ? És ha igen mitől (ha nem baba) ?
2021. aug. 12. 10:16
3/12 anonim válasza:
Mi lenne, ha vennél egy tesztet, ahelyett, hogy találgatunk, hogy mitől izzadhatsz? Igazán nem akarok bunkó lenni, de az ilyen kérdésnek semmi értelme nincs. 14. dpo-n vagy, ki kell hogy mutassa a teszt már ilyenkor. Ha 8 nő ide leírja, hogy terhesen izzadt, attól te még nem leszel az, sajnálom.
4/12 anonim válasza:
Az ébredési hős bíztató. Ha ma kellene megjönni, akkor általában az ébredési hő ilyenkor már le szokott zuhanni. Nálam legalábbis aznap zuhan le, így reggel már tudni szoktam, hogy aznap megjön, vagy sem.
Mérted előző ciklusokban is a hődet? Hogy szokott ez nálad lenni?
5/12 anonim válasza:
Teszt már kimutatja, hogyha baba van. Tesztelj :) írd majd meg az eredményt
6/12 A kérdező kommentje:
Nem az izzadásról van szó , inkábbcsak érdeklődtem hogy van e valaki aki pajzsmirigyes mint én és gyógyszer szedése mellett még is rosszul van , hogy ez lehet e attól hogy gyerek van vagy lehet e mástól “kedves” első válaszoló.
2021. aug. 12. 11:50
7/12 A kérdező kommentje:
A többieknek köszi a választ , holnap tesztelek reggel mindenképp megírom a választ.
2021. aug. 12. 11:50
8/12 A kérdező kommentje:
Jobban tartok attól hogy megint valami problémám van a pajzsmirigyemmel . Csak érdeklődtem teszt előtt hogy járt e már így valaki .
2021. aug. 12. 11:51
9/12 anonim válasza:
Nekem a hőm mensi 2-3 napján esik csak le
10/12 A kérdező kommentje:
Na még mindig magas a hőm 37 feletti de negatív lett a tesztem mondjuk délután csináltam meg és predictort de valószínű más miatt vannak ezek a rosszul létek, lehet a pajzsmirigyem gyógyszer szedése mellett valamiért már kevés a napi egy adag vagy nem tudom . Egyenlőre görcsölés sincs csak néha erős szurkálás meg feszít a hasam .
2021. aug. 13. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!