Teherbeesés fogamzásgátló abbahagyása után?
Én csak folsavat szedtem már a tervezéstől, a pozitív teszt után pedig a Dm saját márkás kismama vitaminját.
(2-es)
10-es nekünk ez az első hónap, hogy a párommal ráálltunk a babaprojektre😁
11-es köszönöm, én most tiszta méhpempőt eszek, termelőtől, illetve elevitet, amit majd cserélek másik vitaminra, mert sokan nem ajánlották.
Nagyon szépen köszönöm a hasznos választ, sosem volt tudtommal semmi gond nálam, csak nem tudom, hogy az utóbbi idő fogamzásgátlója mennyire zavarta össze a ciklusomat, és úgy olvastam ezt a méhpempő beállítja.
Igazából 7 éve szedek gyógyszert, de legutóbbi szünetet egy éve tartottam. Ezért szerettem volna egy havi kúrát megcsinálni. 3 hónapja voltam rákszűrésen, azt mondták minden oké. Így egyenlőre nem terveztem nőgyógyászhoz menni. Én egyébként a terhes vitaminon kívül csak az eddig szedett vitaminjaimat folytatom, ami a D3, C vitamin, kalcium, omega 3, illetve a szerves cink.
23 éves vagyok, így reményeim szerint hamar összejön.
Szia :) én 9 évig szedtem (Rezia) ahogy abbahagytam a következő menstruációm már meg se jött, azóta 2 éves a kislányom. :)
Szülés után 1 évig szedtem újra (Lyndinette), az totál bezavart.. 1 éve próbálkozunk, most úgy néz ki, hogy összejött (4 pozitív tesztem van, jövőhétre van időpontom az orvosomhoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!