Desirett fogamzásgátló abbahagyása után mikor lehet teherbe esni?
Figyelt kérdés
Kb fél éve szedem, még szoptatok ezért kaptam Desirettet, párommal pedig gondoltunk egyet és egy havi adagnak kb a felénél abba is hagytam szedni. Megvárjam míg megjön az elsö menzesz vagy belevághatunk azonnal a tesóprojektbe? Van valakinek személyes tapasztalata e téren?2020. márc. 27. 22:04
1/3 anonim válasza:
Ha orvost kérdeznél, akkora többnyire 3 hónap szünetet javasolnak. Első hónapban még peteérésed sem lesz valószínűleg.
2/3 anonim válasza:
Van peteeres, vagyis előfordul gyakran peteeres már első hónapban is, sőt..sokaknal ilyenkor több petesejt érik meg, mint átlag..
Az orvosok a hormonok egészséges vissza állása miatt ajánlanak 3 ciklust!
3/3 anonim válasza:
Nekem rögtön, vagyis az első hónapban megfogant a babám, amint letettem a tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!