Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire van alapja a "terhes...

Mennyire van alapja a "terhes nőnek"?

Figyelt kérdés
Sok helyen láttam hőgörbe képeket, meg sok helyen írják, hogy ha terhesség van a hő fent marad és sokáig úgy marad. Ezt mennyire lehet komolyan venni? Leesett hő mellett még lehet baba?
2021. aug. 11. 10:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, most láttam, hogy belejavított a mobil, hőnek és nem nőnek 😅
2021. aug. 11. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Igen, valós. Magasabban marad a hő. Magam is tapasztaltam, az első babánál még mértem.
2021. aug. 11. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha leesett a hőd, akkor meg fog jönni, nem vagy terhes.
2021. aug. 11. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:
4-5 napja van lent a hőm(36,2-36,4 között), görcsölök, de semmi más. Már késik, viszont tesztelni nem merek, mert az elmúlt pár hónapban is mindig késve jött meg ☹️
2021. aug. 11. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Nekem mindig akkor esett le ha utána 2-3 napon belül megjött. Viszont mindig fent maradt mikor terhes voltam, ugyhogy nalam működött a módszer.
2021. aug. 11. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mérni sem kellett tüzeltem mint a kályha. :D Férjem majd kigyulladt mikor hozzáértem, még poénkodtunk is lehet amiatt hogy terhes vagyok, hát másnap a pozitív teszt.
2021. aug. 12. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
*pozitív teszt mutatta is, hogy nem tévedtünk.
2021. aug. 12. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!